nasinaz مدیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 عنوان سورپرایز ✨💞 | مشاهده متن کامل بحث + 3821 بازدید | 203 پست پر از حس های عجیبم .هیجان ، ترس ، دو راهی ، سردرگمی ، شوق .اما غمگین نیستم.این دونه ی کوچولویی که توی شکممه و حتی نمیدونم چند وقتشه رو خیلی دوست دارم.خیلی. آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍 1400/03/24 | 06:34 27 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam_ali عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12319 چقدر تاپیکای بارداری و بی بی چک رو دوس دارم انرژی مثبت خالیه😍😍. یه جوری احساس پیدا میکنم ک انگار برا من اتفاق افتاده. یعنی ی روزی منم چنین چیزی رو تجربه میکنم😞 خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 چقدر تاپیکای بارداری و بی بی چک رو دوس دارم انرژی مثبت خالیه😍😍. یه جوری احساس پیدا میکنم ک انگار ب ... آره چرا نیفته؟خدا برات بهترین موقعیت رو فراهم میکنه. مطمئن باش آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
maryam_ali عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12319 آره چرا نیفته؟ خدا برات بهترین موقعیت رو فراهم میکنه. مطمئن باش امیدوارم همینطور ک میگی بشه😍چون من دیگه مادرشدن رو توی خواب و رویاهام میبینم و ناامیدم خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 امیدوارم همینطور ک میگی بشه😍چون من دیگه مادرشدن رو توی خواب و رویاهام میبینم و ناامیدم نه مطمئن باش اتفاق میفتهخدا همه ی دستش رو یهو رو نمیکنه . جایی که فکرش رو هم نمیکنی برات معجزه میفرسته . تو ازش معجزه بخواه بعد رها کن بسپار به خودش . خودش درستش میکنه . آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
maryam_ali عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12319 نه مطمئن باش اتفاق میفته خدا همه ی دستش رو یهو رو نمیکنه . جایی که فکرش رو هم نمیکنی برات معجزه می ... الهی آمین عزیزم🤲شاید شانس ما ایندفعه معجزه شد😊مرسی عزیزم که دلگرمی دادی🌹🌹❤️❤️انشاالله ک نی نیتو سالم بغل بگیری گلم🌹🌹 خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 الهی آمین عزیزم🤲شاید شانس ما ایندفعه معجزه شد😊مرسی عزیزم که دلگرمی دادی🌹🌹❤️❤️انشاالله ک نی نیتو ... ممنونم ازت . خیلی با محبتی آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
maryam_ali عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12319 ممنونم ازت . خیلی با محبتی فدات مهربون😘😘 خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
mamimahta28 عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 362 خانومای قشنگ برید سایت " نومه " رو ببینید تازه راه افتاده خیلی باحاله میتونید کارت پستال طراحی کنید خیلی راحت و بفرستید به هر ادرسی که میخواید خیلی هدیهی قشنگ و هیجان انگیزیم هست
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 عزیزم من دیشب اصلا نخوابیدم یعنی دو ماهه که نخوابیدم از غم پسرم میشه برای مادر شدن منم دعا کنید اخه ... سلام عزیزم . اون روز برات دعا کرده بودم . الان اتفاقی اومدم توی تاپیک و دیدم بارداری ❤️ دیدی بزرگی خدا رو ؟مبارکت باشه عزیزم آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍