2821
2789
عنوان

سورپرایز ✨💞

3859 بازدید | 203 پست

پر از حس های عجیبم .

هیجان ، ترس ، دو راهی ، سردرگمی ، شوق .

اما غمگین نیستم.

این دونه ی کوچولویی که توی شکممه و حتی نمیدونم چند وقتشه رو خیلی دوست دارم.خیلی.

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به ماهم اینجوری دوتا دست گل داد

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
تازه   میخوای  بگی به شوهرت😍😍

الآن، وقتی بیدار بشه 😂😭

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
مبارک باشه .

ممنونم 😍

خدا به ماهم اینجوری دوتا دست گل داد

عزیزم. خدا حافظشون باشه

سویچ چیه شیطونننن  

مبارکهههههه دس جییییییغ هوراااا😍😍😍😍🎊🎉🎊🎉🎊🎊🎉🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎈🎊🎈🎈🎊🎈❤😍🎈😍🎈🎊🎈🎊❤🎉🎊🎉🎉❤🎈😍🎉🎊🎉🎊🎉❤🎉🎉🎊🎉🎉❤🎉❤🎉❤🎉😍😍🎉❤🎉🎊🎈❤

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

مبارکا باشه❤🐰

ممنونم 💞

اوخی😍 به سلامتی💚

ممنونم 💞

عزیزم‌مبارکه

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
2824
2823
2791
2779
2792