2777
2789
عنوان

سورپرایز ✨💞

| مشاهده متن کامل بحث + 3821 بازدید | 203 پست
کنار وسایلش گذاشتم وقتی خداحافظی می‌کنه از خونه دربیاد ببینه 😂

💃💃💃🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊😍ذووققققققق جیغغغغ چ ایده باحالیییی ایشالله یه دختر سالم و خوشگل گیرت بیاد

یا یه پسر متین و با وقار😝❤

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم بیاد  بغلت کنه  بوس بارونت کنه😂😂😂😂

نههه دل منو خوش نکنید 😭😂😂😂 با شناختی که دارم قراره شوکه بشه و بره تو هنگ 😂

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
حس خوبی داره تاپیکت‌. اون نامه . مخصوصا وقتی گفتی دونه کوچولو😍 حس خوبی داد بهم.

عزیزدلم 💞😍

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
عزیزم من دیشب اصلا نخوابیدم یعنی دو ماهه که نخوابیدم از غم پسرم میشه برای مادر شدن منم دعا کنید اخه ...

الهی بمیرم..

نههه دل منو خوش نکنید 😭😂😂😂 با شناختی که دارم قراره شوکه بشه و بره تو هنگ 😂

کی میره سر کار؟؟😂😂

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
الآن، وقتی بیدار بشه 😂😭

استرس وهیجان شیرینت رو خریدارم..مبارکه....

دیدم دست سردار زمین افتاد روبه کربلا زدم فریاد زدم فریاد...خوندم گاهی روضه ی تن قاسم...گاهی شعر اکبر ناظم...زدم فریااااااددد....ای اهل حرم میرو علمدار نیامد....اااااااییی دل مشو آرام که دلدار نیامد...یارهست توحرم هنوزعلمدار هست...علم حیدر کرارهست...سپهدار هست.....میریم  پرچم صهیون رومیندازیم ...یه حرم مدینه میسازیم که سردااااررر هسسستتتت....ماااالشگرذوالفقارصاحب الزمانیم....مااااا لشگر انتقام سخت شهدااایییممم#ما_ملت_شهادتیم.    #ما_ملت_امام_حسینیم.....#انتقام_سخت.      مرگ برآمریکا مرگ بر اسرائیل.  مالشکرذوالفقارصاحب الزمانیم......مالشکرانتقام سخت شهداییم...یا حسین
عزیزم مبارکه 😍😅 ولی زیاد متنی که گذاشتی جالب نیست  بدو عوضش کن😍

نه برای ما مناسب ترین متن هستش😂

قربونت عزیزم

الهی بمیرم..

خدانکنه بمون برای تو دلیت 😘

من لیاقت نداشتم یا نه خدا بهم داد ولی خیلی زود پسش گرفت

۲۰ابان بهترین روز زندگیم بی بی چکم مثبت شد باورم نمیشد گفتم دروغه روز بعدش دوباره بی بی چک خریدم اونم مثبت شد ۲۲ ابان رفتم ازمایش مثبت شد 😍😍😍از خوشحالی کلی گریه کردم  چون یه بار پسرمو از دست دادم افسرده شده بودم که خدا دوباره بهم نی نی داد میشه واسه سلامتیش یه صلوات بفرستی😘
ای جان 😍😍 میخای خبر بابا شدنشو بهش بدی ؟!  خودت کی فهمیدی حامله ای ؟!  چرا منتظر ...

آره می‌خوام خبرشو بدم 😂

خودم چند روزه حس میکنم اما همسرم می‌گفت باز مثل هر ماه توهم می‌زنی 😂😂 

چرا بابا . خوشحال میشه.

وای خدا عزیز دلم چقد خوشحال شدمممم

اون ساعته هم قشنگه🙁

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                             یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤️🎈                              - میشه واسم دعا کنی خانوم دکتر شم؟!🥺