2777
2789
عنوان

سورپرایز ✨💞

| مشاهده متن کامل بحث + 3821 بازدید | 203 پست
بیاییییننننن وسططططططططط💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃🎉❤🎉🎉🎊🎉🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉..

عزیزم😍😍😍💞

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکههه عزیزم 🤩💖💖ان شاءالله سالم به دنیا بیاد 💜

ممنونم عزیزدلم 💞 دعا کنید دیگه

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
خدانکنه بمون برای تو دلیت 😘 من لیاقت نداشتم یا نه خدا بهم داد ولی خیلی زود پسش گرفت

هنوز 18 سالته خیلی فرصت داری گلی 😍

من تولد امام رضا میخوام برم مشهد حتما برات دعا میکنم

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
💃💃💃🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊😍ذووققققققق جیغغغغ چ ایده باحالیییی ایشالله یه دختر سالم و خوشگل گیرت بیاد ی ...

وای خدا 😂 فکر می‌کنم به مادر شدنم خندم میگیره 😭😂

هرکدوم بود اصلا فرقی نداره 😭 فقط سلامتیش و این که والدین خوبی باشیم برام مهمه 😭😍

ای جونم مبارکت باشه عزیزم ازهمین العملش حتما بیا بهم بگو الهی که همیشه عشق و شادی ‌‌خوشبختی توی زن ...

ممنونم عزیزم. چشم حتما

مبارککککه عریزم، 

واقعا ممنونم