2777
2789
عنوان

سورپرایز ✨💞

| مشاهده متن کامل بحث + 3821 بازدید | 203 پست

اسی اولا مبارکه😍😍😍 اومد واکنششو بگو لایک کن 

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
هنوز 18 سالته خیلی فرصت داری گلی 😍 من تولد امام رضا میخوام برم مشهد حتما برات دعا میکنم

من اره ولی برای شوهرم نگرانم دلش بچه میخاد یه ازدواج ناموفق هم داشته ۳۴سالشه باید دو تا بچه داشته باشه ممنونم عزیزم 

۲۰ابان بهترین روز زندگیم بی بی چکم مثبت شد باورم نمیشد گفتم دروغه روز بعدش دوباره بی بی چک خریدم اونم مثبت شد ۲۲ ابان رفتم ازمایش مثبت شد 😍😍😍از خوشحالی کلی گریه کردم  چون یه بار پسرمو از دست دادم افسرده شده بودم که خدا دوباره بهم نی نی داد میشه واسه سلامتیش یه صلوات بفرستی😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسیخدا تو دلیتو‌ حفظ کنه برات.چقد الان هیجان دارم😂😂😂

قربونت برم 😍😭😂😂😂

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
آره می‌خوام خبرشو بدم 😂 خودم چند روزه حس میکنم اما همسرم می‌گفت باز مثل هر ماه توهم می‌زنی 😂😂&nb ...

مبارک باشع عزیز  ان شاء الله بسلامتی و دل خوش🙏🏻💚

پا قدمش خوب باشه 😍😍

وای خدا 😂 فکر می‌کنم به مادر شدنم خندم میگیره 😭😂 هرکدوم بود اصلا فرقی نداره 😭 فقط سلامتیش و این ...

😍😍😍😍✌ایشالله ایشالله سالم وسلامت باشن😍✌

😍منم میرم صبحونه بخورم شوهرت رفت سر کار خبرمون بدیا

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

اخی  همون  شوکشم تماشا داره😂😂

آره 😂

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
کی میره سر کار؟؟😂😂

هشت 😭😂

استرس وهیجان شیرینت رو خریدارم..مبارکه....

قربونتون برم 😍

مبارکت باشه عزیزم چه خوبه 

فدات خانوم

هشت 😭😂

تو روحت اسی 😂😂😂میزاشتی همون موقع تاپیک میزدی 😂😂این همه ادم تا اون موقع چشم انتظار😂

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
وای خدا عزیز دلم چقد خوشحال شدمممم اون ساعته هم قشنگه🙁

مال همسرمه 😂 قربونت

ما منتظر خبرت هستیم هیچ جا نمیریم همینجا هستیم☺😂😂😂😂😂

باااشه حتما میگم براتون 😂😂