2777
2789
عنوان

سورپرایز ✨💞

| مشاهده متن کامل بحث + 3821 بازدید | 203 پست
وای خدایاااااااا چقدر ذوق کردم من  انگار واس خودم اتفاق افتاد تروخدا بعد بیا واکنششو بگ ...

حتما 😂

خیلی میترسم خودم

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سویچ چیه شیطونننن     مبارکهههههه دس جییییییغ هوراااا😍😍😍😍🎊🎉🎊🎉🎊🎊🎉🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉 ...

کنار وسایلش گذاشتم وقتی خداحافظی می‌کنه از خونه دربیاد ببینه 😂

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
ای جانم.مبارک باشه😍

ممنونم ممنونم

موقعی شوهر بره سرکار سوییچ بر میداره قطعا میبینش.

آفرین 😂

عزیزم من دیشب اصلا نخوابیدم یعنی دو ماهه که نخوابیدم از غم پسرم میشه برای مادر شدن منم دعا کنید اخه شما دلتون پاکه که خدا بهتون نی نی داده

۲۰ابان بهترین روز زندگیم بی بی چکم مثبت شد باورم نمیشد گفتم دروغه روز بعدش دوباره بی بی چک خریدم اونم مثبت شد ۲۲ ابان رفتم ازمایش مثبت شد 😍😍😍از خوشحالی کلی گریه کردم  چون یه بار پسرمو از دست دادم افسرده شده بودم که خدا دوباره بهم نی نی داد میشه واسه سلامتیش یه صلوات بفرستی😘
عزیزم‌مبارکه

ممنونم 💞

بیاییییننننن وسططططططططط💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃🎉❤🎉🎉🎊🎉🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊دسسسسسسسسسسس🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊هورااااااااا🎊🎊🎊🎊🎊ذوققققققققق🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊جییغغغغغغغغغغغغغغ🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

هورااااااااااا🦿🦾🦾🤺🎊🎉🎉🎉🎊🎉🎉🎉🎊🎉🎉🎉🎊دستتتتت✨🎇🧨🎆🧨🧨🎇✨🧨🧨🧨🎆🧨🧨🧨🎊🎊🎉🎉🎉🎉 جیغغ ...

💞✨✨✨😭😭😭