2777
2789
عنوان

سورپرایز ✨💞

| مشاهده متن کامل بحث + 3831 بازدید | 203 پست

چقدر تاپیکای بارداری و بی بی چک رو دوس دارم انرژی مثبت خالیه😍😍. یه جوری احساس پیدا میکنم ک انگار برا من اتفاق افتاده. یعنی ی روزی منم چنین چیزی رو تجربه میکنم😞

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
چقدر تاپیکای بارداری و بی بی چک رو دوس دارم انرژی مثبت خالیه😍😍. یه جوری احساس پیدا میکنم ک انگار ب ...

آره چرا نیفته؟

خدا برات بهترین موقعیت رو فراهم می‌کنه. مطمئن باش

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره چرا نیفته؟ خدا برات بهترین موقعیت رو فراهم می‌کنه. مطمئن باش

امیدوارم همینطور ک میگی بشه😍چون من دیگه مادرشدن رو توی خواب و رویاهام میبینم و ناامیدم

امیدوارم همینطور ک میگی بشه😍چون من دیگه مادرشدن رو توی خواب و رویاهام میبینم و ناامیدم

نه مطمئن باش اتفاق میفته

خدا همه ی دستش رو یهو رو نمیکنه . جایی که فکرش رو هم نمی‌کنی برات معجزه می‌فرسته . تو ازش معجزه بخواه بعد رها کن بسپار به خودش . خودش درستش می‌کنه .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
نه مطمئن باش اتفاق میفته خدا همه ی دستش رو یهو رو نمیکنه . جایی که فکرش رو هم نمی‌کنی برات معجزه می ...

الهی آمین عزیزم🤲شاید شانس ما ایندفعه معجزه شد😊مرسی عزیزم که دلگرمی دادی🌹🌹❤️❤️انشاالله ک نی نیتو سالم بغل بگیری گلم🌹🌹

الهی آمین عزیزم🤲شاید شانس ما ایندفعه معجزه شد😊مرسی عزیزم که دلگرمی دادی🌹🌹❤️❤️انشاالله ک نی نیتو ...

ممنونم ازت . 

خیلی با محبتی

عزیزم من دیشب اصلا نخوابیدم یعنی دو ماهه که نخوابیدم از غم پسرم میشه برای مادر شدن منم دعا کنید اخه ...

سلام عزیزم . اون روز برات دعا کرده بودم . 

الان اتفاقی اومدم توی تاپیک و دیدم بارداری ❤️ دیدی بزرگی خدا رو ؟

مبارکت باشه عزیزم