nasinaz مدیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9608 عنوان سورپرایز ✨💞 | مشاهده متن کامل بحث + 3834 بازدید | 203 پست پر از حس های عجیبم .هیجان ، ترس ، دو راهی ، سردرگمی ، شوق .اما غمگین نیستم.این دونه ی کوچولویی که توی شکممه و حتی نمیدونم چند وقتشه رو خیلی دوست دارم.خیلی. آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍 1400/03/24 | 06:34 27 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترشکککک عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 1686 مال همسرمه 😂 قربونت ارسال نمیشه؟🥺 از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤️🎈 - میشه واسم دعا کنی خانوم دکتر شم؟!🥺
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9608 کی میره سر کار؟ من تو تاپیکت نشستم عزیزم 😂😂 هشت آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9608 مبارکه عزیزم😍 چه ایده ی خوبی😍 شوهرت ساعت چند میره سرکار؟ قربونتون برم 😍💞😭 ساعت هشت آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9608 حالا اگه شوهر اسی بدونه این همه ادم منتطر سرکار رفتنشن 😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9608 تا ساعت ۸میشینی اینجا؟ خب چیکار کنم؟😂 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
cheshtala عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1961 سلام خیلی تبریک میگم قدمش مبارک باشه کلیحالتو خریدارم😍😍😍 دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9608 😍✌خیلی خوشحاال شدممممم خیلی مهربونی 💞💞💞 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
cheshtala عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1961 آقای پدر کی تشریف میبرن پسمن غش کردم جات دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9608 اسی واکنشش رو بیا بگو و تا گفتی منو لایک کن حتما حتما آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
momsami عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 4688 اخی عزیزم مبارک باشه من که شوهرم نذاشت سوپرایزش کنم خودش بی بی چک میگرفت وایمیساد جلو در توالت تا میومدم بیرون حمله میکرد ببینم ببینم😐😃 از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9608 اسی اولا مبارکه😍😍😍 اومد واکنششو بگو لایک کن قربونت عزیزمباشه حتما آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
mamaneselma عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 766 خیلی مهربونی 💞💞💞 اسي جون مباركت باشه عزيزم..بعد از واكنش شوهرت منم لايك كن بيام 🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9608 اگه واکنش شوهرتو گفتی منم لایک کن بیام بخونم حتما آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
banoo_zahra عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 6467 اخی عزیزم مبارک باشه من که شوهرم نذاشت سوپرایزش کنم خودش بی بی چک میگرفت وایمیساد جلو در توال ... مث من 😂 به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9608 مبارک باشع عزیز ان شاء الله بسلامتی و دل خوش🙏🏻💚 پا قدمش خوب باشه 😍😍 عزیزدلم واقعا ممنونم آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍