nasinaz مدیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 عنوان سورپرایز ✨💞 | مشاهده متن کامل بحث + 3822 بازدید | 203 پست پر از حس های عجیبم .هیجان ، ترس ، دو راهی ، سردرگمی ، شوق .اما غمگین نیستم.این دونه ی کوچولویی که توی شکممه و حتی نمیدونم چند وقتشه رو خیلی دوست دارم.خیلی. آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍 1400/03/24 | 06:34 27 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 😍😍😍😍✌ایشالله ایشالله سالم وسلامت باشن😍✌ 😍منم میرم صبحونه بخورم شوهرت رفت سر کار خبرمون بدیا باشه عزیزدلم حتما آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 میخوای یه موزیک قری هم وقتی ذوق کرد پلی کن😄😄😄 😭😂😂😂😂 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 تو روحت اسی 😂😂😂میزاشتی همون موقع تاپیک میزدی 😂😂این همه ادم تا اون موقع چشم انتظار😂 ببین خودم چه حالی دارم😂 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 ای جانم😍😍😍مبارک باشه ممنونم 😍 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 ارسال نمیشه؟🥺 فکر نکنم 😂 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 سلام خیلی تبریک میگم قدمش مبارک باشه کلی حالتو خریدارم😍😍😍 سلام عزیزمواقعا ازت ممنونم 💞 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 آقای پدر کی تشریف میبرن پس من غش کردم جات ساعت ۸😂😭😭 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 اخی عزیزم مبارک باشه من که شوهرم نذاشت سوپرایزش کنم خودش بی بی چک میگرفت وایمیساد جلو در توال ... وای عین شوهر خواهر من 😂 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 اسي جون مباركت باشه عزيزم..بعد از واكنش شوهرت منم لايك كن بيام حتما عزیزم 💞 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
banoo_zahra عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 6468 حرصم میگرفت😃 مثلا ب روی خودش نمیاورد که استرس داره ولی بدتر از من داشت دورازجونش جون میداد😂 به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
cheshtala عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1961 ساعت ۸😂😭😭 پس میام میبینم 😇 دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️
نی2250 عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 22982 اره دیگه تاپیکش بازه واسم ولی میرم صبحونه میخورم دورامو میزنم بر میگردم😆 بمون بمون هر بار این درو محکم ببند برو
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9609 مبارکتون باشه عزیزم انشالله سلامت باشه ممنونم مهربون آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍