2777
2789

چه می شود عصرها خنده هایت را پهن حیاط کنی و درخت وسط حیاط هم سرسبزتر بازی کند 

چه می شود حوض نقاشی را چشمهایت به آغوش کشد و ماهی از دیدگان تو به وجد آید و رقصی تازه کند ... 

چه می شود خاطراتت که کودکی های همه ماست 

قایم باشک خیال مثبتی است که در آن حضور داری 

در پهنه غروب 

روی عکس خورشید بیندازی 

و از هوایت دوباره پر شوم... 

رفته ای؟ باشد 

من در حال تو، در سایه مهربانی تو نشسته ام 

همان جای همیشگی 

تقاطع لبخند خیابان محبت کوچه دلتنگی ....

بداهه#  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه نظری دارین بگین ...

سلام، خیلی قشنگ بود

تصویر سازیه شعری تون عالیه

فقط ی غم غریبی تو شعرتون

بود

ک جیگر ادم میسوزه😔❤

کاربر قدیمی ام،                                                  خدا لعنت کنه کسایی رو ک باعث شدند نی نی یار منو تعلیق کنه                                               آه  ای دریغ و حسرت  😔😭
چی میشه کرد 😔

خوندم واقعا جیگرم کباب شد

نمیدونم چی بگم عزیز

واقعا نمیدونم

کاربر قدیمی ام،                                                  خدا لعنت کنه کسایی رو ک باعث شدند نی نی یار منو تعلیق کنه                                               آه  ای دریغ و حسرت  😔😭
هر چه میخواهد دل تنگت بگوی

چی بگم

غم شما منو نابود کرد ب خدا

اه

هیچ کاری هم نمیتونم براتون انجام بدم

بدتر اعصابم خرد میشه ب خدا

عشق چیزی که  ادم دردشو فقط خودش باید بکشه کسی نمیتونه تو سهیم بشه😶😔😔😔

اخه تو شعرهاشون ی غم عجیبی هست

حسش میکنم، نمیدونم قضیه عشقی هست یا نه

یا هرچیز دیگه....   ب من ربطی نداره

دوست دارم ی مقدار از غمشون رو کم کنم

نمیدونم  اصلاااا گیج شدم

ب شدت ناراحت شدم 

بله غم داره شعرشون   همشون از قعر قلبشون بیرون میاد😶

😔😭

گلم لطف میکنی درخواستمو قبول کنی  

چرا گلم

کار مهمی داری؟

2790
2778
2791
2779
2792