2777
2789
عنوان

مامانم گفت 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 60 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خدا واسه شما این خواسته مطمئن باش روز های خوب میرسه من دلم واست روشنه تو دوران بارداری خودت ناراحت ...

انشالا  شوهر منم مثل بقیه مردا دست بزن داره بد میشه عصبی میشه بی تفاوت میشه یه وقتاییم براش مهم میشم منم همچین همسر تحفه ای ندارم 

منم دلم مامان اسی رو خواست چه دلسوزه

نمیدونی جگرم براش کباب میشه وقتی میبینم تو بدبختیای خودش فلاکت های خودش به فکر منو زندگیمه ،از خودم بیزار میشم هزار بار خودمو نفرین میکنم که من با خوشبختیم میتونستم چقد خوشحالش کنم ولی اشکو به چشماشون هدیه دادم

اسی جان با بی تابی فقط تحمل شرایطو سخت تر میکنی, سعی کن صبور باشی این روزا میگذره و شما به ارزوهات میرسی مطمئن باش اون روز دور نیست, الان با سردی بین رابطتت باشوهرت اوضاع را بدتر نکن

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
من متوجه نشدم بالاخره خونه دارين يا پدرش بالا كشيده؟

عزیزم دوتا خونه داشتیم  یکیش الان داخلشیم با سی چهل تومن قسط رو سندش که وامشو پدرش گرفته بود و ما باید بدیمش یکیشم اغا فروخت

هعی..انشالله خدا صداتو گریه هاتو دلشکستنتو ببینه و جواب بده..

نمیدونم بعضی پدر مادرا تا کی میخوان پول جمع کنن؟خبر دارن نمیتونن با خودشون ببرن؟؟؟

اسم خودشونم گذاشتن مسلمون.نماز و روزه هم میگیرن..بچه شون با زجر و آه زندگی میکنه.

انشالا  شوهر منم مثل بقیه مردا دست بزن داره بد میشه عصبی میشه بی تفاوت میشه یه وقتاییم براش مهم ...

خیلی دلم گرفت 

انشالله خدا رزق و روزی فراوان بهتون بده 

انگار شوهرت در برابر خانوادش کوتاه میاد اینبار حواستو جمع کن و اختیار همه چی رو نده دستش

اسی نمیخواستم از غم و غصه و مشکلات زندگی بگم 

اما به شما میگم ک بدونی همه مشکل دارن 

منم ۷ ماه باردارم ،تو این هفت ماه ۱۰۰ میلیون پولمون خوردن ،درست همه درامد شوهرم خوبه ،اما همه طلاهام رفت ،پول پس انداز و .... 

اما امید دارم به آینده ،به اینکه مطمئنم همه مشکلاتمون حل میشه 

به اینکه جونیم دوباره به همه چی میرسیم 

بچمون دنیا بیاد برکت زیاد میشه و خوشبخت میشیم 

توهم امید داشته باشه اگه خدا بخواد خودتون تلاش کنید به همه چی میرسین

اسی جان با بی تابی فقط تحمل شرایطو سخت تر میکنی, سعی کن صبور باشی این روزا میگذره و شما به ارزوهات م ...

اخه پنج ساله از صبوری فقط حسرتش برام مونده دیگه نمیتونم صبر کنم 

تلاشتونو واسه زندگی بکنید تاهل همینه مرد زندگی ممکنه یه روزی ندار بشه زنش باید کنارش باشه زن هم ممکنه یه روزی زیبایی و هیکل خوبشو از دست بده مرد باید کنارش باشه

تیکری که مشاهده میکنید برای آزمون وکالتمه 😍😍. میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید خیلی آرزو دارم خانم وکیل شم .توجه توجه این کاریری توسط دو نفر استفاده میشه من و دوستم
عزیزم دوتا خونه داشتیم  یکیش الان داخلشیم با سی چهل تومن قسط رو سندش که وامشو پدرش گرفته بود و ...

خب باز خوبه يه پناه دارين حالا پدرش به اون پولدارى چرا خونه شمارو بفروشع؟ نقش مادرش چيه؟

من سر دختر سومم پول هیچی نداشتم خدات گواهه فقط دو تا سونو دادم دیگه هیچ آزمایشی نرفتم، رفتم دولتی زا ...

عشقم درستو ادامه ندادی

من همانم که تو غمگین شوی میمیرم 😘😘😘😘