2777
2789
عنوان

مامانم گفت 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 60 پست

خاله من شوهرش رشوه خورد بالاشهر بودن بهترین ماشینو داشتن شوهرش رشوه خورد ازکارانداختنش بیرون طلبکار داشت نمیومد خونه خالم دوتا بچه داشت طلبکارا میومدن خونشون اونموقع پسرخالم ۱۸سالش بود میومدن وسایل خونشونو میلردن خالم چنبتر خواست خودکشی کنه ولی کم نیاورد دوسال نکشید زندگیشون رو چرخ افتاد شوهرس کارپیداکرد پسرشو ازیجایی که فکرنمیکردن یه کارخوب بهش دادن خونه گرفتن ماشین گرفتن الان خیلی خوشبختن

ازایناکه بدترنیستی فقط کم نیار 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه شوهرتو داری بازم باهم بسازید زندگی رو، اگه تو الان یکی داری من سه تا داشتم تو اتاق 12 متری وقتی ...

دیدن اون ادما برام عذابه هر بحظه دارم میسوزم اسمشونو که میشنوم اتیش میگیرم سختمه

من سر دختر سومم پول هیچی نداشتم خدات گواهه فقط دو تا سونو دادم دیگه هیچ آزمایشی نرفتم، رفتم دولتی زایمان کردم ماشاءالله به پاقدمش، خدایا شکرت، بخدا رحمت و برکت با بچه ها میاد من درکت میکنم چون روزای خیلی سختی گذروندم، روزای که سفره پر نبود و من لقمه از دهن خود حاملم میگرفتم میدادم بچه، کل بارداری من 5 کیلو اضاف کردم ولی خدارو شکر سالم بود و هست بجنگ برا زندگی قشنگ بجنگ و تلاش کن عزیزم زندگی راحت نیست باید زرنگ باشی و زرنگی کنی قشنگم  از خدا میخام حال دلتو خوب کنه قشنگم همونجور که خدا دل منو شاد کرد ما پول نداشتیم ولی جور میشد و خونه ساختیم همه انگشت به دهن شدن 

🥴امضام نمیاد 
بگم الانم منم کولر ندارم آبجی روزی دو بار بچه ها حمام میدم خنکشون بشه چه کنیم گناه نکرده شوهرای فلک ...

عزیزم همسر من  ولی گناهکاره پدرش خیلی پولداره همه تو شهرمون میشناسنش کلی سرمایه و خونه و زمین داره چرا نمیره پولشو پس بگیره قهر کردنش به چه دردم میخوره ..خدا به هر دومون نگاه کنه گلم

من سر دختر سومم پول هیچی نداشتم خدات گواهه فقط دو تا سونو دادم دیگه هیچ آزمایشی نرفتم، رفتم دولتی زا ...

خدا برا هرکی که نیاز داره از اسمون پول بباره اخرشم به داد من برسه ممنون عزیزم 

اپلیکیشن بامانو رو نصب کنید و از امکاناتش مثل آلبوم عکس دیجیتال اختصاصی برای نینی با سطح های دسترسی مختلف استفاده کنین. اگر اپلیکیشن رو نصب کنی و 5 نفر رو به آلبومت دعوت کنی، تو قرعه کشی چاپ آلبوم عکس نینیت تا سقف 50 عکس شرکت میکنی!

لینک دانلودش: 

https://yun.ir/08ser1

دیشبم حالم بد شد گریم گرفت گفت گریه نکن گفتم مگه برات مهمه گفت  با گریت کاری ندارم اینکه نمیتون ...

خدا واسه شما این خواسته مطمئن باش روز های خوب میرسه من دلم واست روشنه

تو دوران بارداری خودت ناراحت نکن به این فکر کن که خیلی ها شوهر خیانت کار و بی عاطفه و دست بزن باز و زن باز دارن ولی شما شوهری داری که اشکت اون اذیت میکنه

عزیزم به داشته هات فکر کن 

شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفش بیرون کند