2777
2789
عنوان

مامانم گفت 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 60 پست
دیشبم حالم بد شد گریم گرفت گفت گریه نکن گفتم مگه برات مهمه گفت  با گریت کاری ندارم اینکه نمیتون ...

عزیزم درسته شرایط بدی رو دارین ولی با شوهرتم بد رفتار نکن اون الان حسابی شرمندس ازینکه تو ناراحتی و بچه توراهی دارین ولی وسایلشو نمیتونین بخرین

بجاش با مهربونی ازش بخاه که بره حقشو از پدرش بگیره 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خب باز خوبه يه پناه دارين حالا پدرش به اون پولدارى چرا خونه شمارو بفروشع؟ نقش مادرش چيه؟

نمیدونم عزیزم انگار دوست ندارن خوشی ما رو ببینن باورت نمیشه من تو خونم تو گرمای جنوب کولر نداشتم اول ازدواجم بود فرش و موکت نداشتم  اینا پول عروسی منو بردن برا اشپز خونه خودشون موکت گرون قیمت میخریدنتا یه ذره اوضومون خوب میشه مثل بختک‌میوفتن رو زندگیمون نقش مادرش پر کردن خانواده و اشناهای همسرمه بر علیه ما ..بخدا با بچه تو شکمم از گرسنگی میرفتم خونشون با گریه منو روانه میکردن خونه خودم انقد بهم تیکه مینداختن میدونی عزیزم یه ادمایی بی ذاتن من معنی واقعی بی ذات رو وقتی فهمیدم که با این ادما رو به رو شدم 

گلم درست میشه دنیا همینه یه روز داریم و خوشیم یه روز ته چاهیم هممون یه مشکلاتی یه غمهایی داریم که وقتی بهش فکر میکنیم خفه میشیم ولی میدونم این ها هم تموم میشه امیدمون بخدا باشه 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
نمیدونی جگرم براش کباب میشه وقتی میبینم تو بدبختیای خودش فلاکت های خودش به فکر منو زندگیمه ،از خودم ...

من 100 تا مشکل خیلی بزرگتر از تو دارم مامانم عین خیالش نیست

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

نمیدونم عزیزم انگار دوست ندارن خوشی ما رو ببینن باورت نمیشه من تو خونم تو گرمای جنوب کولر نداشتم اول ...

چقدرباتاپیکت دلم گرفت😔

گلم درکت میکنم،ماھم خیلی خوبی کردیم والان بدہ ماھستیم

منم برای حل مشگل یکی ازخانوادہ شوھرم طلاھاموفروختم۔ولی بجای تشکرپولمون رونداد🤕 منم سپردم بخداوجلوچشممہ کہ اززندگیش خیری ندیدہ

گلم بااشکات شوھرتوناراحت نکن،میخادولی کاری ازدستش برنمیاد

خانوادشوولش،ھوای شوھرتوداشتہ باش وباھم دوبارہ بسازین،ان شاا،،،،خوشبخت ترین بشی🌸

وخدایی که بشددددت کافیست❣

عزیزم مطمئنا پا قدم بچه ت خیره و به زندگیتون رونق میبخشه ...‌ عزیزم منم شوهرم بیکاره یک سال و نیمه عروسی کردم کار درستی گیرش نمیاد .... بچه هم ندارم ... منم مشکلات دارم اما نمیشه به جدایی فکرکرد ... عزیزم یک ماه سوره واقعه بخون هرشب 

عزیزم درسته شرایط بدی رو دارین ولی با شوهرتم بد رفتار نکن اون الان حسابی شرمندس ازینکه تو ناراحتی و ...

عزیزم اگه شرمنده بود روزی پنج شش ساعت نمیرفت تو گوشیش پلاس باشه و عین بچه ها بازی کنه

اگه شرمنده بود به اینده دل خوشم میکرد نه اینکه بگه تا ابد همین میمونه اگه شرمنده بود با این همه بدی که خانوادش در حقمون کردن میرفت و حقمونو میگرفت نه اینکه هر بار با یه بهونه به این خاهرش زنگ بزنه به اون خاهرش زنگ بزنه و دور ور شون مثل خاله زنکا  بپلکه  که اونا هم پرش کنن 

عزیزم اگه شرمنده بود روزی پنج شش ساعت نمیرفت تو گوشیش پلاس باشه و عین بچه ها بازی کنه اگه شرمنده بو ...

واقعا ادم میمونه چی بگه ایشالا خدا خودش گره از کارتون باز کنه

شما و همسرتون چندسالتونه؟