2777
2789
عنوان

خانما برسید به دادم ازدست دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 66 پست
نبرش پیش اون  الگوبرداری میکنه همه زحمتات ب باد میره

مگه میزاره ۲۰تا دختر توی محوطه هست برعکس میدوه میره پیش بچه نگهبان بخدا خستم کرده زده به سرم دوباره ببرمش پارک ‌‌‌‌....پارکم ببرم از سگ میترسه 

خدایا ممنونم

تو فامیلتون بچه بزرگتر از خودش نی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینطوری نگو..گناه داره

از اول باید با یه مشاور خوب صحبت میکردین..

حالا خوبه واسه شما لکنت داره فقط..یکی از فامیلای ما که بچش تا ۳ سال ونیم اصلا یه کلمه درست نمیتونه بگه واسه دلخوشی..ارتباطشونو با بقیه ی فامیل محدود کردن و به روی یچشون نیاوردن که حس کنه مشکلی داره

با مشاور پیش رفتن و الان ۷سالشه بیشتر از بقیه لغت بلده و قلمبه سلمبه حرف میزنه 

عزیزم با توضیحاتی که دادی دخترت استرس داره

یه چیزی نگرانش میکنه

بگرد ببین کی هست. تغییر مکان ـ جدا شدن از پدربزرگ یا مادر بزرگ.

دعوای مادر پدر. 

نیاز به توجه داره. یه مدتی در طول روز یک ساعت مفید وقتتو بهش بده قشنکدبشین باهاش بازی کن 

تاثیرشو خیلی زود میبینی 

نگو که دلم خونه دختر من 4سالشه روانیم کرده حتی یه دقیقه تنها بازی نمیکنه همش نققققف

یه روز بزرگ میشه حسرتش داری یه دقیقه بیاد پیشت اون موقه میشه مث زمان بزرگی خودمون همش میگیم مامان میخوام با دوستهام باشم میخوام تنها باشم درس دارم کار دارم به این فکر کن و لذت ببر 

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن
درکت میکنم عزیزم ناراحت میشی اما جلوش بروز نده خودت دوستاشو عوض کن دخترمن ۵ سالش بود پسرم بدنیا او ...

بخدا همه بچه دارن ولی این مشکلات ندارن یه ساله مرخصی گرفتم نشستم تو خونه روی لکنتش کارمیکنم خوشحال بودم اومده روی صفر تقریبا ولی الان بااین کاراش دوباره رفت بالا من داغون شدم روی این بچه

خدایا ممنونم

خب لکنت داره ک داره مگه چیه چ اشکالی داره تو مادری اذیت شدنات قبول ولی گلم ک خوشگل و خوشبوعه خار داره 

دختره گلتم هرچی ک هست باشه مگه چ چیزه بدیه 

تو فقط صبور باش بیشتر از خودت مایع بزار سرگرمش کن تو خونه تا هواسش از اون بچه پرت بشه

فقط ی اون بچه ک نیس هزاااااار تای دیگه ممکنه ببینه خودت با صبر و آرامش پیش برو تا ب قبل برگرده عزیزم الکی از یچیز کوچیک و بی اهمیت غول نساز❤

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
یه روز بزرگ میشه حسرتش داری یه دقیقه بیاد پیشت اون موقه میشه مث زمان بزرگی خودمون همش میگیم مامان می ...

به خدا گفتنش راحته

من واسش وقت میزارم

ولی میگم نیم ساعت با من بازی کردی نیم ساعتم خودت بازی کن

یعنی چیزی نیست که نداشته باشه اصلا تنها بازی نمیکنه حتما باید یکی باشه 

کم میارم خوب

صلوات
خب لکنت داره ک داره مگه چیه چ اشکالی داره تو مادری اذیت شدنات قبول ولی گلم ک خوشگل و خوشبوعه خار دار ...

یعنی ببرم بیرون بازی کنه با بچش اشکالی نداره ؟؟

خدایا ممنونم

دلم به حال بچه سوخت که همچین مادری گیرش اومده. آدم اگه بچش رو دوست داشته باشه این حرفا رو دربارش نمیزنه. تو اصلا لیاقت هیچ بچه ای رو نداری. وقتی عرضش رو ندارین چرا بچه میارین واسه خالی کردن عقده هاتون و پز دادن که من بچه زام.

بچه همینه دیگه رفتار دوستاشو تقلید میکنه حالا چرا انقد حرص میخوری و عیب رو بچه میذاری؟ فک میکنی بچ ...

والا منم میخواستم بگم ترسیدم ناراحت شه ولی بچه ها زیاد از این کارا میکنن ب نظر من طبیعیه تو این سن

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.