2777
2789
عنوان

خانما برسید به دادم ازدست دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 66 پست
ذره ای اعصاب ندارم اینو بزرگ کنم وای به دومی 😁

عوضش باهم بزرگ بشن  بعدش راحتی چون کاراشون شبیه همه بعد هم دوست میشن 😍

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ببرم بیرون بازی کنه با بچش اشکالی نداره ؟؟

ن چ اشکالی داره بچس همون دیقه ادا درمیاره بعدا یادش میره

الان پسر من1سالشه خودت میدونی دیگه بچه کوچیک چجور شیر میخوره و غذا و چهار دستو پا 

بچه های خاهرشوهرم و برادرشوهرمو با داداشه خودم  4یا3سالشونه ولی هرسری ک پسرمو ببینن عین اون رفتار میکنن 4دستو پا میرن ولی بعدش ک دور میشن یادشون میره

توم ببر بازی کنه باهاش یاد بگیره ک چجور با بچه کوچیک بازی کنه از اونورم دخترشو تشویق کن ک تو قشنگ صحبت کن تا اون نی نی هم یاد بگیره یا هرکاری ک میکنه بهش بگو ن تو درست بگو تا اونم بلد بشه اینجوری اعتماد بنفشم میره بالا

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
ن چ اشکالی داره بچس همون دیقه ادا درمیاره بعدا یادش میره الان پسر من1سالشه خودت میدونی دیگه بچه کوچ ...

دخترت رو تشویق کن

اشتباه نوشتم

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔

بیشتر نظرا رو خوندم 

همیشه به بچه اولم فکر میکنم به کوچیکیاش مییینم اونم ایجنجوری بوده بیشتر این مراحلو داشته منم بیشتر وقتا حرص میخوردم. حتی مشاور هم رفتم چون خودم فکر میکردم افسرده شدم

ولی بچه دومم انگار خودم با تجریه تر شدم. خودم با حوصله تر شدم

الان دیگه میدونم بچه حنی پشت در دستشویی هم گریه میکنه دنبالت. الان میدونم بچه هر حای خونه بری بهت چسبیده. میدونم توی یه سنی وراج میشن. حتی ممکنه لجباز بشن

ولی نوع برخورد من روس رفتارش خیلی تاثیر داره

وای بچه اولم به شدت الان بی اعصابه. انگار توی کودکی اونو نابود کردم. همیشه براش غصه میخورم 

عزیزم ببین ما همه این راها رو رفتیم جز از دست رفتن زمان طلایی هیچ حاصلی نداشته

اگه شما بتونی با مطالعه و تحقیق به نتیجه الان ما برسی یعنی سه هیچ از بقیه جلو هستی 

دوست دارم مادر نمونه که اینا رو بهت میگم

از خدا هم برات قوت و صبر بیشتر میخوام

بیشتر نظرا رو خوندم  همیشه به بچه اولم فکر میکنم به کوچیکیاش مییینم اونم ایجنجوری بوده بیشتر ا ...

ممنونم عزیزم تمام تلاشم میکنم تا یه روزی شرمندش نشم

خدایا ممنونم