2777
2789
عنوان

خانما برسید به دادم ازدست دخترم

646 بازدید | 66 پست

دخترم لکنت داره یه مدت خیلی رعایتش کردم بهتر شده الان یه مدته میبرمش توی محوطه بازی کنه دختر نگهبانمون ۱۸ماهشه حرف نمیزنه وادا از خودش در میاره دخترمن سه سال و۷ماهشه حالا گیرداده هرروز بریم باهاش بازی کنه ازاون ورم داره تمام رفتاراش تقلید میکنه دهنش باز میکنه اد اد میکنه درست مثل همون دختره خودش کرده مثل بچه کوچولوها بغلم کن مامان شیر میخام یعنی داغونم کرده لکنتش کم بود حالا دیگه شده انگار بچه ۱۸ماهه اعصابم خورد کرده چندروزه اینم دردسر جدیدش دیگه سرش داد زدم ناخون خوردن لعنتیش دوباره شروع کرد این بچه من عقده خالیه خدا کنه خدا به هرکی میده فقط سالم بده ازدست این رفتاراش امروز سردرد گرفتم هیجا نمیتونم برم خدا این چه بچه ای هست مردم بچدارمیشن زندگیشون خوب بشه بچه من ازروزیکه دنیا اومده هم من مریض کرده هم شوهرم دیرشدیم روی این رفتاراش 

خدایا ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش سرش داد نمیزدی 

به جاش رفتار خوبش تشویق میکردی و میبردی با همسنش بازی کنه

دختر یه فرشته مهربون یه خانوم نزن این حرفا عزیزم

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن

واسش کا تون بزار با نقاشی و خمیر بازی سرگرم ش کن بیرون نبر

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
حالا لکنتش اینقدر کارکردم بهتربشع دیگه کلا حرف زدنش داره میکنه مثل بچه کوچولوها چکارکنم ازدستش ؟؟

عزیزم علت لکنتش استرسی که شما وارد میکنید 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

هرچه سريع تر پيش ى مشاور و روانشناس كودكان ببرش

هرچند چيز خييييلى مهمى نيست ك بخواى نگران بشى ولى بايد از همين حالا ببريش مشاوره وگرنه عادت روش ميمونه و ميشه جزء خصوصياتش

درکت میکنم عزیزم ناراحت میشی اما جلوش بروز نده

خودت دوستاشو عوض کن

دخترمن ۵ سالش بود پسرم بدنیا اومد آروغ اونم باید میگرفتیم😁

بچه ن دیگه بچه همسایمونم پسرمو دیده بود ادای نی نیا رو درمیاورد میگفت مامان بغلم کن و...