دخترم لکنت داره یه مدت خیلی رعایتش کردم بهتر شده الان یه مدته میبرمش توی محوطه بازی کنه دختر نگهبانمون ۱۸ماهشه حرف نمیزنه وادا از خودش در میاره دخترمن سه سال و۷ماهشه حالا گیرداده هرروز بریم باهاش بازی کنه ازاون ورم داره تمام رفتاراش تقلید میکنه دهنش باز میکنه اد اد میکنه درست مثل همون دختره خودش کرده مثل بچه کوچولوها بغلم کن مامان شیر میخام یعنی داغونم کرده لکنتش کم بود حالا دیگه شده انگار بچه ۱۸ماهه اعصابم خورد کرده چندروزه اینم دردسر جدیدش دیگه سرش داد زدم ناخون خوردن لعنتیش دوباره شروع کرد این بچه من عقده خالیه خدا کنه خدا به هرکی میده فقط سالم بده ازدست این رفتاراش امروز سردرد گرفتم هیجا نمیتونم برم خدا این چه بچه ای هست مردم بچدارمیشن زندگیشون خوب بشه بچه من ازروزیکه دنیا اومده هم من مریض کرده هم شوهرم دیرشدیم روی این رفتاراش
واسش کا تون بزار با نقاشی و خمیر بازی سرگرم ش کن بیرون نبر
هیچی به اندازه جاری زشت به آدم اعتماد بنفس نمیده با خودمعهد بستمبه هیچعنوان داخل تاپیک های ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخهجدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بیشعور زودتر منقرض میشد🤣