2777
2789
عنوان

کمک با مامانم دعوا کردم

213 بازدید | 26 پست

با مامانم دعوا کردم گفتم برام کت و سویشرت بخر دوتا دارم همش میبرم مدرسه آبروم رفته سه ساله مامانم گفت پول ندارم اون با مهربانی رفتار میکرد ولی من گریه کردم همه میگن چیه همین دوتا رو میاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدای سرت عزیزم حساس نباش رو این چیزا

اونایی که لباس تکراری رو به روی کسی میارن آدمایی ان که باید حرفشونو فاقد اهمیت بدونی

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷🌧️🌸🍃

خب دوستانی ک زاد و ولد زیاد دوست دارن تحویل بگیرن و معتقدن نباید ب بچه زیاد رو داد ، پس اگ پولم نباش ...

به بچه باید یاد داد عزت نفس داشته باشه دلیلی نداره یه انتقاد نابجا رو انقدر بزرگ کنه باید همون لحظه از کارش دفاع میکرد و لباس دوستش و زیر سوال میبرد

اصلاً غصه نخور و از من به شما به عنوان یه خواهر بزرگترت نصیحت

هیچوقت سر خرید و چیزای مادی سعی کن دل مامان بابا رو نشکونی

همه اینا فراموش میشن ولی خانواده تکرار نمیشه مطمئن باش پدر و مادرا آرزوشونه بهترین ها رو برای بچه هاشون فراهم کنن منتها الان وضعیت همه مون سخته و باید ملاحظه کنیم

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷🌧️🌸🍃

یدونه کن مشکی دارم میبرم مدرسه بعد دوستم گفت امروز میری بیرون چی تنت میکنی اون یکی هم گفت هیچی نداری فقط همینو داره بعد یه سویشرت هم دارم اون مدرسه جیباش بالای بعد اون میگه برات کوچیکه شده