2777
2789
عنوان

دنبال مالباخته هایی مث خودمم

850 بازدید | 48 پست

چن وقت پیش یک دعانویس بنام مرتضی خرسندمبلغ خیلی زیادیییی ازم کلاهبرداری کرده دنبالشم مالباخته ای کسی اینجاهست که اینوبشناسه دارم پرونده علیه ش جمع میکنم چندین مالباخته پیداکردم بازم میخام اگه کسی هست اطلاع بده.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخام بدونم ی دعا نویس چقدر میگیره

به نظرم دنبال ایکارانباش زندگیت ازهم میپاشه من وکیل گرفتم دنبالشم ولی شوهرم که باخرسندحرف زده میگه به نظرم بهتره باهاش راه بیاییم چون اگه بره زندان که برامون پول نمیشه موندم چکارکنم

من میشناسمش 

از طریق پلیس فتا پیگیری کردم

دهنش سرویسه

فقط منتظرم ی بار دیگه پیام بده

ی کله گنده ای سراغ دارم 

سرشو میکشه بالای دار

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

خودش زندانی بوده 

حالا داستانش مفصله 

بدجوری آمارشو در آوردم

فقط منتظرم دوباره پیام بده گوه خوری کنه 

فامیل تو اطلاعات دارم

تو فتا فامیل دارم

ی بلایی سرش میارن ک نگو 

عکسشم برام در اوردن 

ب زودی خبر خوش بهت میدم ک تو هم دلت خنک بشه

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

سلام درخواست دوستیموقبول کن لطفا

کآری دارین همینجا بگید

درخواست ب هیچ وجه

کآری دارین همینجا بگیددرخواست ب هیچ وجه

سلام اینجااگه بهت پیام‌بدم خودخرسندمیبینه لطفادرخواستموقبول کن شخصی بهت میگم به کجارسوندم پروندشواینجانمیتونم بگم لطفاخواهش میکنم

سلام اینجااگه بهت پیام‌بدم خودخرسندمیبینه لطفادرخواستموقبول کن شخصی بهت میگم به کجارسوندم پروندشواین ...

خرسند خره کیه 

ول‌کن بابا اون فاتحه ش خوندست 

جای سفت شاشیده 

ی پیام بده ب من فردا سرش بالاست دهاتی

خط های خودم و خانوادمو دادم دست اطلاعات و فتا 

از هرجا پیامی زنگی بزنه درستش میکنن

آدرس در آوردم تو نگران نباش

بعدم مگه عضو اینجاست ک بخواد بخونه 

پرونده رو ول کن

من تو جایی ک هستشو میدونم دارش میزنم

امروز با ی کله گنده ای صحبت کردم ک ایران ک سهله کل آسیا رو میچرخه برات هرکی باشه پیدا میکنه