خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲 اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
ببین شاید بااااورررر نکنی. من چند وقته اومدم. نی نی سایت، از اینو اون چرت درمورد خانواده شوهر میشنید ...
بهترررر... کار خوبی میکنین...
والا منم همیشه گفتم از مادرشوهر و خواهرشوهرام راضیم.. خدا ازشون راضی باشه... با جاریم هم دلم میخواست دوست باشم که نشد، منم قیدش رو زدم.. ان شاالله غرق در خوشی و شادی باشه
خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲 اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
بچه ها بریم تو تاپیک های مختلف سوژه پیدا کنیم اسکرین بگیریم بیایم بگذاریم بخندیم حوصلمون سر نر ...
اسکرین مثل اینکه جز مصادیق مجرمانه محسوب میشه😄😄😄