2777
2789
🤣🤣🤣تولدت مبارک ساناز مهربوون😘😘 به نظرم بهش بگو امسال بخاطر اینکه دارم بابات میکنم، دوتا هدیه ب ...

مرسی عزیزممممم💋💋

اونم میگه به نظر منم امسال چون دارم بابا میشم میشیم سه نفر کمتر وسایل آرایش بخر جمع کن حقوقت رو واسه خرید سیسمونیت😂😂😂😂

♥️
ااااای خداااالالاا دور سگت بگررررردممممم من.. فرار کرد سگت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 اشکال ندار ...

خدا نکنه عزیزم تنت سلامت . 

دو تا بودن . یکیش فوت شد دو سال پیش . هنوز که هنوزه واسش گریه میکنم . 

مشغله فکری نداره کلا بیخیال هست . تو همه چییییز بی خیاله 

♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بدم میاد خودشون ریپ میزنن، بعد میگن تو ریپ نزن🤣

ااااای حرصم میگیره هااا... یه چی تعریف کنم بخندی

تو یکی از تاپیکا یه خانمی اییییییییییینقد از مادرشوهرش بددددددددد گف.. یعنی ی چی میگم ی چی میشنوی.. وااااای تموم نمیکرد. خییییلیییی چرت گفت.. بعضیا طرفدار عروس بودن میگفتن تو حتتتتما اینجوری ک تعریف میکنی فاطمه زهرایی... یعنی ی جوری بدی میگف. من تاحالا نشنیده بودم.. منم گفتم وااای بسه دیگه یجوری تعریف کردی من با شمر یکی کردم تمومش کن... این منو دیگه ول نکرد خواهر.. هییی ریپ میزد میگفت ریپ نزن.. من اصصصصلن ریپ نمیزدم. دوباره ده دیقه بعد ریپ میزد چرت میگف.. هی دوباره هیییی دوباره اییینقد خندیدم

مرسی عزیزممممم💋💋 اونم میگه به نظر منم امسال چون دارم بابا میشم میشیم سه نفر کمتر وسایل آرایش بخر ...

😄😄

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
خدا نکنه عزیزم تنت سلامت .  دو تا بودن . یکیش فوت شد دو سال پیش . هنوز که هنوزه واسش گریه میکن ...

اااااااا چقد بد ادم بیخیال.. 

اخییی خدابیامرزش.. منم سگ داررم اینقد وابستشماااا جون درمیره واسش دوسش دارم.. تربیتش کردم بیاو ببین

قاصدک مرسی از دعوتت عزیزم😘😘هر چی ریپ میرنم رو پیامت نمیشه،ساناز جون شما هم مرسی که اینجا رو زدی😍😍آخییییش چقد راحته اینجا من با لباس راحتی اومدم😂😂

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
ااااای حرصم میگیره هااا... یه چی تعریف کنم بخندی تو یکی از تاپیکا یه خانمی اییییییییییینقد از مادرش ...

خوددرگیری داشته🤣🤣

بخدا من حتی بخوام بد کسی رو بگم، اول جانب احتیاط رو رعایت میکنم... بعد هی میگم نه شاید من اشتباه میکنم.... نه حتما بد متوجه شدم.. نه حتمااا خودم یه کاری کردم...

بعد یه سریا رو میبینم انقد راحت میشورن قوم شوهر رو بعد پهن میکنن رو بند، عین خیالشونم نیست...

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
قاصدک مرسی از دعوتت عزیزم😘😘هر چی ریپ میرنم رو پیامت نمیشه،ساناز جون شما هم مرسی که اینجا رو زدی😍� ...

قربونت😘😘

آره مجلس بی ریاس🤣🤣 همه با زیرشلواری نشستیم تخمه میشکنیم🤣

خوددرگیری داشته🤣🤣 بخدا من حتی بخوام بد کسی رو بگم، اول جانب احتیاط رو رعایت میکنم... بعد هی میگم ...

ببین شاید بااااورررر نکنی. من چند وقته اومدم. نی نی سایت، از اینو اون چرت درمورد خانواده شوهر میشنیدم.. اصن طرفمون پشت خانواده شوهر حرف نمیزنن. یا میزنن تاحاااالا ب گوشم نرسیده.. حتییی جاریام.. اصصصصلنااااا

قربونت😘😘 آره مجلس بی ریاس🤣🤣 همه با زیرشلواری نشستیم تخمه میشکنیم🤣

من گشنمه چیزی ندارین بخورم؟😂😂

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏