بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عزیزممممم💋💋 اونم میگه به نظر منم امسال چون دارم بابا میشم میشیم سه نفر کمتر وسایل آرایش بخر ...
😄😄
خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲 اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
ااااای حرصم میگیره هااا... یه چی تعریف کنم بخندی تو یکی از تاپیکا یه خانمی اییییییییییینقد از مادرش ...
خوددرگیری داشته🤣🤣
بخدا من حتی بخوام بد کسی رو بگم، اول جانب احتیاط رو رعایت میکنم... بعد هی میگم نه شاید من اشتباه میکنم.... نه حتما بد متوجه شدم.. نه حتمااا خودم یه کاری کردم...
بعد یه سریا رو میبینم انقد راحت میشورن قوم شوهر رو بعد پهن میکنن رو بند، عین خیالشونم نیست...
خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲 اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
قاصدک مرسی از دعوتت عزیزم😘😘هر چی ریپ میرنم رو پیامت نمیشه،ساناز جون شما هم مرسی که اینجا رو زدی😍� ...
قربونت😘😘
آره مجلس بی ریاس🤣🤣 همه با زیرشلواری نشستیم تخمه میشکنیم🤣
خوددرگیری داشته🤣🤣 بخدا من حتی بخوام بد کسی رو بگم، اول جانب احتیاط رو رعایت میکنم... بعد هی میگم ...
ببین شاید بااااورررر نکنی. من چند وقته اومدم. نی نی سایت، از اینو اون چرت درمورد خانواده شوهر میشنیدم.. اصن طرفمون پشت خانواده شوهر حرف نمیزنن. یا میزنن تاحاااالا ب گوشم نرسیده.. حتییی جاریام.. اصصصصلنااااا