باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
گفتن این رایگانه جایزه نداره باید از این به بعد و پول بدید اگه بردید جایزه بدیم همسرم قبول کرد هر پرتاب ۲۵۰ تومن بود اولی رو زد دوتاش افتاد و این خانم ها اسرار داشتن که دوباره بزنه
آخه خودمم وسوسه شدم چون گقتم اولی رو امتحانی زد ریخت شاید اولی هم هول شده دومی رو حتما میتونه و دوباره زد نریخت یه خانواده ای آمدن داشتن نگاه میکردن گقتن اینا سیاست دارن طرز چیدن سنگ هارو میفهمن اینکه رایگان بزنی میریزه ولی دوباره که میچینن همش نمیریزه
سومی رو زد نریخت دوتاش موند اینا گفتن ۳ تا پرتاب زدی میشه ۷۵۰ تومن باید بدی بعد شوهرم گقت ۷۵۰ بدم الکی حداقل بذار یکی ۴ رو میزنم حتما میریزه قلقش دستم آمده میزنم حتما همون پول جایزه رو بدیم از جیبم ندم
خلاصه که چشمتون روز بد نبینه همینکه زد چهارمی رو نریخت همسرم منصرف شدو اینا گفت دیگه نمیزنه یه دختره بیشعور پیله بود که نه بابا تو خیلی قوی هستی همسر منم که چرخانی و زود خر میشه دوباره زا گفتم ولش کن نزن دارن چاخان میکنن گفت نه دختره بهم یاد داده چجوری بزنم
هیچی دیگه شد ۵ تا ضربه و هیچی به هیچی بعد گفتن بیا تسویه کن آمدن کارت بکشن شوهرم داشت حساب میکرد که ۵ تا ضربه میشه ۱میلیون ۲۵۰ بعد دوتا خانوما گفتن نه تا ضربه سومی ۲۵۰ بوده بعد اون پونصد دیگه هرچی میگفتیم شما نگفتین اولش و اینا قبول نکردن دیگه
خلاصه ۱۷۵۰ از کارت کشیدن منم عصبانی غر زدم به شوهرم گه چرا چاخان اونا میشی و میزنی ۱۷۵۰ میرفتیم لباس میخریدم برای بچه ها هنوز که هنوز دارم حرص میخورم ولی منکه راضی نیستم میان پیله مردا میکنن و عشوه میان خر میکنن مردا رو عه