2777
2789

خودم دوست صمیمی داشتم ولی چنان بلایی سرم اورده که انگار همون لحظه اول که کارایی ک باهام کرده بود برام ثابت شد انگار یه نفر با گلوله میزد تو قلبم و کاری نمیتونستم بکنم و دیگه کلا همشونو حذف کردم

ولی الان حسرت بعضیارو میخورم تو دانشگا بازار این ور اون ور میبینم با دوستاشونن میخندن خوشحالن

ولی من تنهام از کسی خوشم نمیاد دیگگه نمیدونم چرا🥲امروز دوتا دخترو دیدم انقد صمیمی بودن اون سرشو میزاشت رو پاهای اون یکی

من حتی خواهرم ندارم🙁خیلی تنهام خیلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعیی خواهر خیلیاشون الکیه شاید از ۱۰ تا یکی اونمدل دوستی واقعی باشه بقیه فیلمشونه پشت سر بدترین ضربه ...

وای خدااا اسم دوست میاد بدنم میلرزع بقران باور کن بهترییییییین دوستام ...... جای خالیییی

وای خدااا اسم دوست میاد بدنم میلرزع بقران باور کن بهترییییییین دوستام ...... جای خالیییی

بخدا میگم دنیایی که برادر به برادر رحم نمیکنه از بچه مردم چرا فک میکنی دوست واقعی در میاد همش فیلمه کافیه منفعت یکطرفه براشون پیش بیاد پشت پا میزنن به رفاقت

همه عنن من خوبممممممم

واقعا ب این نتیجه رسیدم ادما دو دستن

دسته اول کسایین ک به همه رحم نکنن ب رفیق رحم میکنن اونا ادمای واقعا خوبین

دسته دوم اون لاشیای هستن ک ب رفیقم رحم ندارن از اونا باید ترسید وحشتناکن

بخدا میگم دنیایی که برادر به برادر رحم نمیکنه از بچه مردم چرا فک میکنی دوست واقعی در میاد همش فیلمه ...

ای خدا یادمننداز تو نمیدونی چییی خوردم ازشون مثل یه گرگ دشمنم بوده ولی مث ی خواهر کنارهم بودیم

ای خدا یادمننداز تو نمیدونی چییی خوردم ازشون مثل یه گرگ دشمنم بوده ولی مث ی خواهر کنارهم بودیم

عزیزم دوستی یعنی همین پس حسرتشونو نکش تهش گند میزنن. من توی فامیلا و خونوادمم دیدن و درس عبرت شده برام دوستی شده خط قرمزم دیگه