2777
2789
عنوان

عشق یا پدر

1018 بازدید | 90 پست

بچه ها من هم نیم که برا خواهرش خواستگار اومده بود خواستگاره اومد چهره خوبی داشت معمولی بود و نظامیه و عشق خواهرمم دیروز زنگ زد بابام که توروخدا ندینش و من زندگی بهتر از زندگی الانش می‌سازم براش و... حالا بابام یه هفته وقت داده به عشق خواهرم اما راضی نیست به این ازدواج و میگه پسره بی ادبه و زندگی خوبی نخواهید داشت اما اگه میخوای من یه سری وظایف درقبال تو دارم انجامش میدم و دیگه هم کاریت ندارم شما بودید عشق تون رو انتخاب می‌کردید یا حرف پدرتون رو گوش می‌کردید به خدا حال عشق خواهرمم افتضاحه دیروز 60بار زنگ بابام حالام قراره تااخر هفته باباش زنگ بزنه بابام ولی خب بابام راضی نیست به این ازدواج میگه نظامیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من غذا رو انتخاب میکنم

جدی پرسیدم من واقعا موندیم و اومدم اینجا تا راهنمایی بگیرم ببینم شما عزیزان چی میگید و اصلا هم جای شوخی نیست ممنون میشم اگه واقعا کمک کنید

بابام😻

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

پدر پدر پدر 

صد بار دیگه میگم پدر

گذشته از عشق پدری یه مرده و میتونه مردها رو بهتر بشناسه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یعنی به انتخاب پدرتون احترام میزارید؟ 

کاملا

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

2790
2778
2791
2779
2792