بچه ها من هم نیم که برا خواهرش خواستگار اومده بود خواستگاره اومد چهره خوبی داشت معمولی بود و نظامیه و عشق خواهرمم دیروز زنگ زد بابام که توروخدا ندینش و من زندگی بهتر از زندگی الانش میسازم براش و... حالا بابام یه هفته وقت داده به عشق خواهرم اما راضی نیست به این ازدواج و میگه پسره بی ادبه و زندگی خوبی نخواهید داشت اما اگه میخوای من یه سری وظایف درقبال تو دارم انجامش میدم و دیگه هم کاریت ندارم شما بودید عشق تون رو انتخاب میکردید یا حرف پدرتون رو گوش میکردید به خدا حال عشق خواهرمم افتضاحه دیروز 60بار زنگ بابام حالام قراره تااخر هفته باباش زنگ بزنه بابام ولی خب بابام راضی نیست به این ازدواج میگه نظامیه
اگه خاستگار وضعش بهتره قطعا به حرف پدرم احترام میذاشتم تجربه ثابت کرده عشق آبکی به درد زندگی نمیخوره و اونایی که گیر میدن بهت که خوشبختت میکنیم تا بدبختت نکنن ول نمیکنن
یعنی حرف پدرتون رو گوش میدید و باکسی که میگه به صلاحتونه ازدواج میکنید؟
اصلا ازدواج نمیکنم و پیش بابام میمونم😌
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
خب ببینین خواهرم عاشق اونه اون آقام واقعا دوسش داره اما نمیدونم چرا پدرم خوشش نیومد از پسره خونواده خوبین ولی راهشم خیلی دوره بابام میگه من دختر به این آقا نمیدم ازطرفی هم فرصت داده ولی راضی نیست به این وصلت ازطرفی میگه من خونواده نظامیه رو میشناسم چندین سال رفت و آمد دارم باپدرش ولی باز خواهرم میگه قیافش بد نیست ولی دوسش نداره نظامیه رو به نظرشما عشق بعد ازدواج به وجود میاد؟
قطعا بنظر من سوالتون اشتباهه ! یعنی چی که بین پدر و اون پسر یکی رو انتخاب کنیم ؟ اصلا ربطینداره من خودم با اینکه پدرم رو بسیار دوست دارم اما از نظر فکری اصلا باهم توافق و تفاهم نداریم ! و وقتی شوهرم که دوست بودیم اومد خواستگاریم پدرم کاملا مخالف بود اما خب رضایت به ازدواجمون داد و الان خداروشکر خوشبختم و خونوادم هم اینو متوجه شدن با اینکه ممکنه حتی الان هم موافق با برخی کارها و فکرهای ما نباشن چوک هر کس از نظر فکری با بقیه متفاوته حتی با پدر و مادرش
سلام...مشکل اصلی باباتون با این آقا فقط شغلشه؟ینی خواهرتون شغلشو هم قبول داره؟
خواهرم همه چیو قبول داره بابام میگه زنگ زده به من دستور داده تو دخترتو نده به کسی دخترت منو میخواد به کسی هم بدی خوشبخت نمیشه بابام ازین حرفش میگه بی ادبه و اینکه میگه یه زندگی بهتر از زندگی الانش میسازم بابام بهش برخورده واینکه بابام میگه من تواون شهر کیو میشناسم ازکی تحقیق کنم چجوری بفهمم خونواده خوبیه کلا بابام لج کرده