2789
عنوان

عشق یا پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 90 پست

اگه خاستگار وضعش بهتره قطعا به حرف پدرم احترام میذاشتم تجربه ثابت کرده عشق آبکی به درد زندگی نمیخوره و اونایی که گیر میدن بهت که خوشبختت می‌کنیم تا بدبختت نکنن ول نمیکنن 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی به انتخاب پدرتون احترام میزارید و اونیکه میگه به صلاحه رو انتخاب می‌کنید؟ 

بله چون من قبلا برعکس انتخاب کردم و الان پشیمونم 

مطمئن باش اون الان چیزی میبینه که تو نمیبینی

جدی پرسیدم من واقعا موندیم و اومدم اینجا تا راهنمایی بگیرم ببینم شما عزیزان چی میگید و اصلا هم جای ش ...

خب هردوتاش در امتداد هم رقم میخوره تا ابد 

ی طرف بی‌توجهی همیشگی پدر

ی طرف سوختن تو عشق(به چ چیزی ^^)

خلاصه ک ب خود خواهرت بستگی داره ببین با کدومش راحتتر کنار میاد بنظرم هردوتاش مهمه

یعنی حرف پدرتون رو گوش میدید و باکسی که میگه به صلاحتونه ازدواج میکنید؟ 

اصلا ازدواج نمیکنم و پیش بابام میمونم😌

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
من عقل رو انتخاب میکردم 

خب ببینین خواهرم عاشق اونه اون آقام واقعا دوسش داره اما نمیدونم چرا پدرم خوشش نیومد از پسره خونواده خوبین ولی راهشم خیلی دوره بابام میگه من دختر به این آقا نمیدم ازطرفی هم فرصت داده ولی راضی نیست به این وصلت ازطرفی میگه من خونواده نظامیه رو میشناسم چندین سال رفت و آمد دارم باپدرش ولی باز خواهرم میگه قیافش بد نیست ولی دوسش نداره نظامیه رو به نظرشما عشق بعد ازدواج به وجود میاد؟ 

قطعا بنظر من سوالتون اشتباهه ! یعنی چی که بین پدر و اون پسر یکی رو انتخاب کنیم ؟ اصلا ربطینداره من خودم با اینکه پدرم رو بسیار دوست دارم اما از نظر فکری اصلا باهم توافق و تفاهم نداریم ! و وقتی شوهرم که دوست بودیم اومد خواستگاریم پدرم کاملا مخالف بود اما خب رضایت به ازدواجمون داد و الان خداروشکر خوشبختم و خونوادم هم اینو متوجه شدن با اینکه ممکنه حتی الان هم موافق با برخی کارها و فکرهای ما نباشن چوک هر کس از نظر فکری با بقیه متفاوته حتی با پدر و مادرش 

پدر پدر پدر  صد بار دیگه میگم پدر گذشته از عشق پدری یه مرده و میتونه مردها رو بهتر بشناسه

دقیقا بابامم میگه من خودم مردم میگم این آقا بدرد دختر من نمیخوره و دختر نمیدم بهش ولی اگر میخواد بره کارش ندارم

یا با کسی که میگه به صلاحتونه ازدواج میکنید؟ 

ممکنه

ولی بدترین حالتش اینه که باکسی که بابام میگه ازدواج نکن ازدواج نکنم و با کسی که می‌گه ازدواج کن هم ازدواج نکنم

به نام خداوند رنگین کمان...
دقیقا بابامم میگه من خودم مردم میگم این آقا بدرد دختر من نمیخوره و دختر نمیدم بهش ولی اگر میخواد بره ...

به خواهرت بگو من به عنوان یه با تجربه بهش میگم به حرف پدرت گوش کن

پدرت میشناسه همجنسای خودش رو بزار پدرت پشتت باشه 

اگه این خواستگار رو دوست نداره بگه نه ولی با اونی که پدر میگه نه ازدواج نکنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سلام...مشکل اصلی باباتون با این آقا فقط شغلشه؟ینی خواهرتون شغلشو هم قبول داره؟

خواهرم همه چیو قبول داره بابام میگه زنگ زده به من دستور داده تو دخترتو نده به کسی دخترت منو میخواد به کسی هم بدی خوشبخت نمیشه بابام ازین حرفش میگه بی ادبه و اینکه میگه یه زندگی بهتر از زندگی الانش می‌سازم بابام بهش برخورده واینکه بابام میگه من تواون شهر کیو میشناسم ازکی تحقیق کنم چجوری بفهمم خونواده خوبیه کلا بابام لج کرده