2777
2789
عنوان

لاغری😍

346 بازدید | 39 پست

سلام دوستان من از بچگی همیشه اضافه وزن داشتم به اصطلاح توپر بودم تااینکه توی سن 18سالگی شدم 80کیلو تا راهنمایی خوب بودم ولی از دبیرستان شروع شد چاقیم توی 20 سالگی رسیدم 90 کیلو و دیگ نه اعتماد ب نفس داشتم ن دوست داشتم توی جمعی حضور داشته باشم تا اینکه 3ماه پیش با خانمی آشنا شدم و از طریق ایشون تونستم برسم 64 کیلو و ثابتش کنم خیلی خیلی خیلی خوشحالم باورتون نمیشه اولی که آشنا شدم و قوانین تناسب اندام رو بهم گفتن باورم نمیشد با قانون های ب این راحتی همچی بخورم و لاغر شم هفته اول حدودا 3کیلو کم کردم خیلی خوشحال بودم همین بهم انگیزه داد ادامه بدم تااینکه بعد 3ماه 26کیلو کم کردم نه رژیم بود ک اذیت شم نه دمنوش و قرص با اصول و قانون لاغر کردم برای همین ثابت موندم واقعا خداروشکر میکنم برای کاهش وزنم و دوست داشتم با شما نی نی سایتی های عزیزم در میون بذارم اگه دوست داشتید آیدی تلگرام اون خانم رو میذارم براتون استفاده کنید براتون ارسال میکنن نتایج قبلی هاشون رو و گروه هاشون که بقیه دارن کم میکنن به کمکشون با خودم عهد کردم به آرزو تناسب اندامم ک رسیدم با بقیه در میون بذارم حتما...🥰با این روش سالم خوری رو آموزش می‌بینید و تا ابد و آخر عمرتون باهاتون سبک درست تغذیه هیت ک دیگه چاق نشید

آخه من همیشه میومدم نی نی سایت عضو نبودم ولی روش های لاغری و انواع و رژیم اینارو میخوندم گاهی کم نمی‌کرد ولی گاهی هم ک کم میکردم یک هفته بعدش باز برمیگشتم و حتی گاهی بیشترم میشدم

آیدی اون خانم داخل تلگرام دوستان👈 Admiiin_org77

تبلیغ هم نبود اصلا.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
تبلیغ هم نبود اصلا.

نه عزیزم اتفاقا دقیقا تبلیغ هم بود چون کارشون واقعا عالیه در کنار آموزش هاشون 3ماه هم پیگیری میکنن و پشتیبانیت میکنن من چون واقعا دیدم کارشون عالیه نی نی سایت اومدم و گفتم🥰🌺🌺🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اتفاقا دقیقا تبلیغ هم بود چون کارشون واقعا عالیه در کنار آموزش هاشون 3ماه هم پیگیری میکنن و ...

دمنوش نیوشا نبود؟

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
دمنوش نیوشا نبود؟

ن عزیزم گفتم که ن رژیم نه دمنوش نه قرص ن هیچی دیگ حتی غذا های سفره استفاده میکنی و طبخ خدا گونه غذا نداری حتی شیرنی خامه ایی هم میتونی بخوری اصلا منع غذایی نداره این روش 

رها جان شما هم لاغر کردید؟

بله عزیزم من با کالری شماری کم کردم.

دمنوش نیوشا نبود؟

اتفاقا عزیزم قبل آشنایی با این خانم میخواستم دمنوش نیوشا استفاده کنم ولی هزینه اش خدات من بود ولی خب دمنوش نیوشا برگشت پذیر ولی این روش نه🥰

اتفاقا عزیزم قبل آشنایی با این خانم میخواستم دمنوش نیوشا استفاده کنم ولی هزینه اش خدات من بود ولی خب ...

روشش مگه چطوریه؟من قبلاً نیوشا استفاده کردم اصلا فایده نداشت.

بله عزیزم من با کالری شماری کم کردم.

اتفاقا عزیزم منم با کرفس یه مدت اومدم جلو ولی چون اراده نداشتم هی ولش میکردم حتی یه مدت باشگاه کار کردم کم کردم ولی باز باشگاه و بخاطر کرونا ول کردم برگشتم شدم 90 کیلو تازه

من چندسال میخوام لاغر کنم همه روش ها رو هم رفته بودم بخاطر بی اراده گی یا وسط راه ول میکردم یا باز برمیگشتم😅ولی خداروشکر این روش چون میشد همچی بخوری و منع غذایی نداشت حرص وولع خوردن نداشتم و ادامه اش دادم 😍

روشش خیلی باحال عزیزدلم

با یکسری قوانین خوردن که بهت میگن متوجه میشی ک تاالان داشتی اشتباه غذا میخوردی ک با خوردن چاق میشدی توی این روش میخوری و لاغر میکنی حتی😍برای همین برام خیلی قشنگ بود و ادامه اش دادم خداروشکررررر ک موفق هم شدم و رسیدم به وزن ایده الم😍🥰🌺

روشش خیلی باحال عزیزدلم با یکسری قوانین خوردن که بهت میگن متوجه میشی ک تاالان داشتی اشتباه غذا میخو ...

فکر کنم منظورت روش پل مکنا بوده که ۴ قانون طلایی را باید رعایت کنی؟

حتی به خودت هم ک با کالری شماری لاغر کردی بهت پیشنهاد میکنم بری و ازشون مشاوره بگیری خیلی بهت کمک میکنن بدون کالری شماری وزنتون رو تثبیت کنی و تا آخر عمرت لاغر بمونی و لذت ببری از خوردن🥰

با مشاورین خودشون صحبت کنی بهتر کمکت میکنن و جواب سوالاتت رو میدن من فقط برای کمک به شما عزیزان گفتم‌ که اینجور روشی هم هست ک ب راحتی برسید ب وزن ایده التون مثل خودم😍

فکر کنم منظورت روش پل مکنا بوده که ۴ قانون طلایی را باید رعایت کنی؟

پل مکنا راستش نمیدونم عزیزم چیه ولی آره یکی از اصول و آموزش هاشون 4قانون طلایی در کنارش جراحی معده بدون تیغ هم آموزش میدن ک حجم معده هربار ک بری نصف میشه

روشش خیلی باحال عزیزدلم با یکسری قوانین خوردن که بهت میگن متوجه میشی ک تاالان داشتی اشتباه غذا میخو ...

بگو خب من تلگرام ندارم

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀