سلام دوستان من از بچگی همیشه اضافه وزن داشتم به اصطلاح توپر بودم تااینکه توی سن 18سالگی شدم 80کیلو تا راهنمایی خوب بودم ولی از دبیرستان شروع شد چاقیم توی 20 سالگی رسیدم 90 کیلو و دیگ نه اعتماد ب نفس داشتم ن دوست داشتم توی جمعی حضور داشته باشم تا اینکه 3ماه پیش با خانمی آشنا شدم و از طریق ایشون تونستم برسم 64 کیلو و ثابتش کنم خیلی خیلی خیلی خوشحالم باورتون نمیشه اولی که آشنا شدم و قوانین تناسب اندام رو بهم گفتن باورم نمیشد با قانون های ب این راحتی همچی بخورم و لاغر شم هفته اول حدودا 3کیلو کم کردم خیلی خوشحال بودم همین بهم انگیزه داد ادامه بدم تااینکه بعد 3ماه 26کیلو کم کردم نه رژیم بود ک اذیت شم نه دمنوش و قرص با اصول و قانون لاغر کردم برای همین ثابت موندم واقعا خداروشکر میکنم برای کاهش وزنم و دوست داشتم با شما نی نی سایتی های عزیزم در میون بذارم اگه دوست داشتید آیدی تلگرام اون خانم رو میذارم براتون استفاده کنید براتون ارسال میکنن نتایج قبلی هاشون رو و گروه هاشون که بقیه دارن کم میکنن به کمکشون با خودم عهد کردم به آرزو تناسب اندامم ک رسیدم با بقیه در میون بذارم حتما...🥰با این روش سالم خوری رو آموزش میبینید و تا ابد و آخر عمرتون باهاتون سبک درست تغذیه هیت ک دیگه چاق نشید
آخه من همیشه میومدم نی نی سایت عضو نبودم ولی روش های لاغری و انواع و رژیم اینارو میخوندم گاهی کم نمیکرد ولی گاهی هم ک کم میکردم یک هفته بعدش باز برمیگشتم و حتی گاهی بیشترم میشدم
آیدی اون خانم داخل تلگرام دوستان👈 Admiiin_org77