2777
2789
عنوان

لاغری😍

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۲۰ کیلو بودم الان ۷۵  هستم.

هدفم هم ۶۵ هست. 

از دکتر جواب نگرفتم 

کانال های تلگرام اینا همه و همه الکی هستن تنها دکتر م خودم بودم و تونستم به خودم کمک کنم. 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

٢٦كيلو تو سه ماه اصلا منطقي نيست 

نه عزیزم اوایل روش چون داری سبک درست آموزش میبینی زیاد کم میکنی بعدش بدنت کم کم کاهش وزن داره بعدشم هروزنی ک رسیدی برات کافی بود بهت آموزش میدن ثابتش کنی و چجوری دیگ دچار اضافه وزن نشی🌺

چطوری 😍😍😍

هم ورزش داشتم هم رژیم. 

مهم ترین چیزی که منو لاغر کرد اینه که همین جا با چند خانم آشنا شدم )بالای ۱۰۰ کیلو )   اگه اینا نبودن من ماه اول ول میکردم. 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

من ۱۲۰ کیلو بودم الان ۷۵  هستم. هدفم هم ۶۵ هست.  از دکتر جواب نگرفتم  کانال های ...

عزیزدلم اینجا هم ن چیزی بهت تجویز میشه ن میگن بیا محصولی بخر بهت آموزش صحیح خوردن رو میدن ک چجوری بخوری چاق نشی 

عزیزدلم اینجا هم ن چیزی بهت تجویز میشه ن میگن بیا محصولی بخر بهت آموزش صحیح خوردن رو میدن ک چجوری بخ ...

هزینه اش چی؟

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
خب نگو .اتفاقا خوبه ب مردم بگی و کمکشون کنی

عزیزم این روش برای من نیست که بهتون بگم اگه خواستید پیام بدید به خودشون راهنماییتون میکنن هزینه زیادی هم نداره من خودم با 120تومن وارد دوره شون شدم الان دیگ نمیدونم هزینه دوره شون چند شده

خب نگو .اتفاقا خوبه ب مردم بگی و کمکشون کنی

به نظر من خودت  باید دکتر خودت باشی‌ ..

اول باید بری آزمایش بدی ببنی  بدنت دوچار کمبود نبست. تیروئید نداری بعد. بر اساس چیری که می تونی 

حالا کالری شماری .

گیاه خواری 

کتو 

و....

میتونی کم کنی‌.

از استارتر هم معذرت میخوام  خراب کردم ... ولی