2777
2789
عنوان

لاغری😍

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=193773201]عزیزدلم 120 هزینه ورود به دوره شون بود ک من وارد شدم الان دیگه خبر ندارم 🌺[/QUOTEوالا اگه ادم خودش بخاد ن باشگاه رفتن میخاد ن دم نوش اینا  فقط ارادع داشته باشیم خودمون میتونیم دکترخودمون باشیم و لاغر کنیم 😑✌

به نظر من خودت  باید دکتر خودت باشی‌ .. اول باید بری آزمایش بدی ببنی  بدنت دوچار کمبود نب ...

نه عزیزدلم این چه حرفیه

کاملا درسته

ولی من خودم بعد هر رژیم سریع برمیگشتم وحتی بیشترم میشدم

ی مدت با کالری شمار کرفس رفتم جلو دیگ از یجایی ن دیگ حوصله کالری شماری داشتم ن رعایت کالری

این چیزا به اراده برمیگرده ک من نداشتم گلم بهت تبریک میگم واقعا قشنگم🌺🌺🌺

[QUOTE=193773201]عزیزدلم 120 هزینه ورود به دوره شون بود ک من وارد شدم الان دیگه خبر ندارم 🌺[/QUOTEو ...

آره عزیزدلم کاملااااا حرفت درست گلم منم اراده نداشتم همه روش هارو میرفتم یا ولش میکردم نصفه یا اینکه باز نمیتونستم رعایت کنم برمیگشتم همچی برمیگرده به اراده عزیزدلم کاملا درسته 🥰🌺

من چاق نیستما .ولی دلمم نمیخاد چاق بشم قدم ۱۷۰ خودم ۶۴ ولی دلم میخاد ۶۰ اینا بشم

عزیزدلم راه سختی نیست که از 64 برسی به 60 ولی ثابت کردن وزن و موندن روی وزن دلخواه خیلی سخت و اراده خیلی زیادی میخواد منکه خیلی شکمو ام😅🌺😂میگم اگه این روش نبود خدامی ونه الان من چند کیلو شده بودم😂😂😂ولی خداروشکر به موقع باهاشون آشنا شدم

هم ورزش داشتم هم رژیم.  مهم ترین چیزی که منو لاغر کرد اینه که همین جا با چند خانم آشنا شدم )با ...

اتفاقا توی این روش ها داخل گروه عضو میشی و میتونی تبادل نظر و بحث کنی با بقیه بچه ها ک انگیزه فوق العاده ایی بهت میده

بهت تبریک میگم عزیزدلم💚🌺