2777
2789
عنوان

خانومای چادری اهل مشهد میشه بیاین

20017 بازدید | 53 پست

سلام شب همتون بخیر خوشگلا😍😍🤗🤗

خانوما یه جا میخوام برای خرید چادر مدل دار، که هم قیمتش خوب باشه هم دوخت و هم جنس چادر

ممنون میشم راهنمایی کنید

ترجیحا بازار رضا باشه🌹🌹

دمتون گرررم❤❤

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

در حد ۴۰۰ تومن میخوام هزینه کنم

نمیدونم کجا برم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشهدی نیستم ولی از بازار رضا یه چادر گرفتم خیلی خوب بود قیمتاشم مناسب بود فقط آدرسشو یادم نیست😒🤦🏻‍♀️😆

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

فروشگاه حجاب بنی فاطمی از همممه لحاظ عااالیه

من مشهد نیستم ولی خرید اینترنتی کردم، هم کانال تلگرام دارن هم اپلیکشین، کلی هم هدیه میفرستن

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
من سه بار اخیر  یبار از بازار رضا خریدم یبار از زیست خاور اخرین بار از طلاب که گرونم داد من ...

طلاب کجاست

و زیست خاور رو نمیشناسم

مفتح  چادر فروشی حجاب  من همیشه اونجا میخرم جنساش خوبه

قیمتاش چجوریه؟

فروشگاه حجاب بنی فاطمی از همممه لحاظ عااالیه من مشهد نیستم ولی خرید اینترنتی کردم، هم کانال تلگرام ...

هدیه چی مثلا؟

همین حجاب بنی فاطمی فک کنم تو بازار رضاس 

واقعا؟؟ طبقه بالا یه پایین؟؟

چرا انلاین نمیخری؟

اعتماد ندارم به جنس و اندازه ای کمیارن