مامانی۱۲۳ مدیر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14384 عنوان خانومای چادری اهل مشهد میشه بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 20042 بازدید | 53 پست سلام شب همتون بخیر خوشگلا😍😍🤗🤗خانوما یه جا میخوام برای خرید چادر مدل دار، که هم قیمتش خوب باشه هم دوخت و هم جنس چادرممنون میشم راهنمایی کنیدترجیحا بازار رضا باشه🌹🌹دمتون گرررم❤❤ ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 1400/03/03 | 02:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهنیارگل عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 12143 فروشگاه حجاب بنی فاطمی از همممه لحاظ عااالیه من مشهد نیستم ولی خرید اینترنتی کردم، هم کانال تلگرام ... اینم آدرساشون🌍لیست شعبات خرید حضوری حجاب بنی فاطمی🌍⚜شعبه مرکزی:🌸👈مشهد مقدس- بازار رضا-از سمت فلکه آب بازار چهارم-بالای بانک ملت⚜شعبه vip(زائر و مجاور):🌸👈مشهد مقدس-بازار رضا-از سمت فلکه آب بازار دوم-بالای بانک تجارت⚜شعبه بوشهر:🌸👈بوشهر-خیابان بهشت صادق-روبروی بازار روز⚜شعبه قم:🌸👈قم-پارکینگ طبقاتی زائر-پاساژ شمسه-پشت آسانسور۳⚜شعبه شهرک غرب مشهد:🌸👈مشهد-قاسم آباد-بلوار شهید رفیعی-انتهای رفیعی 7/1 پاساژ فجر-ورودی 2-طبقه بالا-واحد ۲۲۰فروش اینترنتی و غیر حضوری:🌐Www.hejab1100.com🆔️ @hejab1010📞09158400070 از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
janan_84_84 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 1541 من مامانم و خاله هام همیشه از چادر سرای پرهیزگار میخرن و از کیفیتشم راضین
یاس۵۴۶ عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 1307 اعتماد ندارم به جنس و اندازه ای کمیارن جلابیب تو کلاهدوز چادرای جنس خوب و مدل دار داره
مامانی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14384 خیلی وقته ازشون خرید نداشتم جنس چادرم خیلی خوبه سه ساله خسته شدم ولی خراب نمیشه برم نو بخرم اونموق ... منم یه چادر دارم سه ساله میشورم میپوشمعااالیههنوزم میشه پوشید فقط دیکه داره رنگش پیره ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
بهنیارگل عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 12143 قیمتاش چجوریه؟ نسبت به جنسها متنوعه، هم قیمت مناسب داره هم بالا، ولی در مجموع بازم نسبت به جاهای دیگه بنظرم خیلی عالیه از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
مامانی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14384 اینم آدرساشون 🌍لیست شعبات خرید حضوری حجاب بنی فاطمی🌍 ⚜شعبه مرکزی: 🌸👈مشهد مقدس- بازار رضا-از س ... خداخیرتون بده ممنونمپس همینجا میرم ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
heliajan عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 5225 واقعا؟؟ طبقه بالا یه پایین؟؟ نه پایینه ی مغازه ی بزرگ دو نبشه نانواع اقسام مدلهای چادرو داره هنممممه مدل خییییلیییی تنوع جنس و مدلش زیاده من اونیکه از بازار رضا گرفتم استین مچ دار بود رو استینس ملیله دوزی نازی داشت هرررکی میدید عاشقش میشد
حسناخانومی عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 10258 واقعا؟؟ طبقه بالا یه پایین؟؟ بالای بانک تجارت فکر کنمجنساشون هم خوبه قیمتش هم مناسبه... من چادر جده خریدم الان دلم مدل جلابیب میخواد😁 احتمالا دوباره برم بخرم تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
heliajan عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 5225 جلابیب تو کلاهدوز چادرای جنس خوب و مدل دار داره اون چادراش میلیونیه خاهر من...
مامانی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14384 نه پایینه ی مغازه ی بزرگ دو نبشه نانواع اقسام مدلهای چادرو داره هنممممه مدل&nbs ... آخ خیر ببینید الهی ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
بهنیارگل عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 12143 هدیه چی مثلا؟ یک تیکه از فرش حرم امام رضا (ع) بصورت قاب شده، انواع حرزهای ائمه، گیره روسری و دستبند مهره ای، کد قرعه کشی سفر به مشهد، کد تخفیف از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
28kiana عضویت: 1398/02/11 تعداد پست: 11761 منم یه چادر دارم سه ساله میشورم میپوشم عااالیه هنوزم میشه پوشید فقط دیکه داره رنگش پیره برای من رنگش هم ثابت مونده شاید شما خیلی استفاده کردینمن یکسال برای کرونا از خونه بیرون نمیرفتم
مرجانوآسمان عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 12068 فروشگاه حجاب بنی فاطمی از همممه لحاظ عااالیه من مشهد نیستم ولی خرید اینترنتی کردم، هم کانال تلگرام ... لینکی ازش دارین؟ دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بهنیارگل عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 12143 خداخیرتون بده ممنونم پس همینجا میرم آره عزیزم خیلی خوبه برو، منم بیام مشهد ان شاءالله حتما حضوری هم میرم از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
مامانی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14384 بچه ها حالا به نظرتون برای بچه دار قجری بهتره یا لبنانی صدفی؟؟ ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷