2777
2789
عنوان

خانومای چادری اهل مشهد میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 20042 بازدید | 53 پست
فروشگاه حجاب بنی فاطمی از همممه لحاظ عااالیه من مشهد نیستم ولی خرید اینترنتی کردم، هم کانال تلگرام ...

اینم آدرساشون

🌍لیست شعبات خرید حضوری حجاب بنی فاطمی🌍

⚜شعبه مرکزی:

🌸👈مشهد مقدس- بازار رضا-از سمت فلکه آب بازار چهارم-بالای بانک ملت

⚜شعبه vip(زائر و مجاور):

🌸👈مشهد مقدس-بازار رضا-از سمت فلکه آب بازار دوم-بالای بانک تجارت

⚜شعبه بوشهر:

🌸👈بوشهر-خیابان بهشت صادق-روبروی بازار روز

⚜شعبه قم:

🌸👈قم-پارکینگ طبقاتی زائر-پاساژ شمسه-پشت آسانسور۳

⚜شعبه شهرک غرب مشهد:

🌸👈مشهد-قاسم آباد-بلوار شهید رفیعی-انتهای رفیعی 7/1 پاساژ فجر-ورودی 2-طبقه بالا-واحد ۲۲۰

فروش اینترنتی و غیر حضوری:

🌐Www.hejab1100.com

🆔️ @hejab1010

📞09158400070

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی وقته ازشون خرید نداشتم جنس چادرم خیلی خوبه سه ساله خسته شدم ولی خراب نمیشه برم نو بخرم اونموق ...

منم یه چادر دارم سه ساله میشورم میپوشم

عااالیه

هنوزم میشه پوشید فقط دیکه داره رنگش پیره

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

قیمتاش چجوریه؟

نسبت به جنسها متنوعه، هم قیمت مناسب داره هم بالا، ولی در مجموع بازم نسبت به جاهای دیگه بنظرم خیلی عالیه

اینم آدرساشون 🌍لیست شعبات خرید حضوری حجاب بنی فاطمی🌍 ⚜شعبه مرکزی: 🌸👈مشهد مقدس- بازار رضا-از س ...

خداخیرتون بده ممنونم

پس همینجا میرم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

واقعا؟؟ طبقه بالا یه پایین؟؟

نه پایینه 

ی مغازه ی بزرگ دو نبشه 

نانواع اقسام مدلهای چادرو داره 

هنممممه مدل 

خییییلیییی تنوع جنس و مدلش زیاده 

من اونیکه از بازار رضا گرفتم استین مچ دار بود رو استینس ملیله دوزی نازی داشت  هرررکی میدید عاشقش میشد

واقعا؟؟ طبقه بالا یه پایین؟؟

بالای بانک تجارت فکر کنم

جنساشون هم خوبه قیمتش هم مناسبه... من چادر جده خریدم الان دلم مدل جلابیب میخواد😁 احتمالا دوباره برم بخرم

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
نه پایینه  ی مغازه ی بزرگ دو نبشه  نانواع اقسام مدلهای چادرو داره  هنممممه مدل&nbs ...

آخ خیر ببینید الهی

هدیه چی مثلا؟

یک تیکه از فرش حرم امام رضا (ع) بصورت قاب شده، انواع حرزهای ائمه، گیره روسری و دستبند مهره ای، کد قرعه کشی سفر به مشهد، کد تخفیف

منم یه چادر دارم سه ساله میشورم میپوشم عااالیه هنوزم میشه پوشید فقط دیکه داره رنگش پیره

برای من رنگش هم ثابت مونده 

شاید شما خیلی استفاده کردین

من یکسال برای کرونا از خونه بیرون نمیرفتم

بچه ها حالا به نظرتون برای بچه دار قجری بهتره یا لبنانی صدفی؟؟

2790
2778
2791
2779
2792