2777
2789
عنوان

خانومای چادری اهل مشهد میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 20056 بازدید | 53 پست
یک تیکه از فرش حرم امام رضا (ع) بصورت قاب شده، انواع حرزهای ائمه، گیره روسری و دستبند مهره ای، کد قر ...

چه خوبببب

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چادرى نيستم

ولى پنج سال پيش از خسروى چادرمو خريدم 500 شد

از اين سنگينا و لمه داره

يه چادرم هست اسمش معروفه طبقه همکف الماس شرق ديدم خيلى دوختشو و حجابش خوبه حتى براى شير دادن

به بچه زيرش يه حالتى داره

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا  
بچه ها حالا به نظرتون برای بچه دار قجری بهتره یا لبنانی صدفی؟؟

من هم ملی داشتم هم لبنانی هم صدفی و جده

ملی که انگار مانتوعه اصلا

صدفی جمع و جور و نازه 

جده از لبنانی قشنگتره ب نظرم باید بپوشی ببینی بهت چی میاد من قدم ب نسبت بلنده از وقتی ک جده خریدم دیگه مدل دیگه ای بهم نمیاد فقط جده

قجری رو هم کلا سمتش نرفتم

برای من رنگش هم ثابت مونده  شاید شما خیلی استفاده کردین من یکسال برای کرونا از خونه بیرون نمی ...

من آره خییییلی

چون کرونا ام حالیمون نیست همش بیرونیم😅

دوتا کوچولو هم دارم هربار بیرون میرم میارم خونه میندازم ماشین... ولی باز میشه پوشید

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

لینکی ازش دارین؟

کانال تلگرامشون:

@hejab1100

نظر مشتریاشون

@nazar100

سایتشون

https://hejab1100.com/

شماره مدیرشون، آقای تیموری

09158400070

اپلیکیشن رو هم ازینجا میشه دانلود کرد

https://www.google.com/amp/s/amp.cafebazaar.ir/app/app.hejab.com

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
من هم ملی داشتم هم لبنانی هم صدفی و جده ملی که انگار مانتوعه اصلا صدفی جمع و جور و نازه  جده ...

آره لبنانی خیلی خوبه 

منم تاحالا قجری نگرفته بودم و اصلا نمیخواستم

ولی امروز امتحان کردم دیدم چقدر خوبه جلوش ک پشت کمر بسته میشه وقتی دولا میشم چادر رو زمین نمیفته... برای من ک دوتا بچه کوچولو دارم همش دولا میشم عاالی بود این مزیتش... وگرنه چون یخورده تپلم بهم نمیاد

کانال تلگرامشون: @hejab1100 نظر مشتریاشون @nazar100 سایتشون https://hejab1100.com/ شماره م ...

خیلی خیلی ممنون