2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقت کردنی یه خط ریزم داره ها 

علائمت چیاس ، حالت تهوع و اینا مال الان نیس ! من هفته های اول تکرر ادرار داشتم ! استرسو از خودت دور کن ، انشاالله هر چی صلاحه ! می خوای بزار دو سه روز دیگه که پریودیت عقب افتاد بزن ! الان خیلی مشخص نیس 

🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :) 
علائمت چیاس ، حالت تهوع و اینا مال الان نیس ! من هفته های اول تکرر ادرار داشتم ! استرسو از خودت دور ...

نه تهوع اینا ندارم یه هفته قبل لک دیدم به مدت بک روز قطع شد خونابه طور بود بعدشم کلا بی حالم و خسته تکرر ادرارم دارم 

نه تهوع اینا ندارم یه هفته قبل لک دیدم به مدت بک روز قطع شد خونابه طور بود بعدشم کلا بی حالم و خسته ...

بزار دو سه روز دیگه تکرار کن ! ادرار هم زیاد پرش نکن ، چون پخش میشه ! 

منم تو بارداری قبلیم یه بار اینجور شد ، بعد دوباره تست زدم منفی بود ، بعد چند روز که از موعد پریودیم گذشت ، زدم دیدم مثبت شد ! 

واسه همین می گم بزار چند روز دیگه تکرار کن ! 

منم تو بارداری قبلیم یه بار اینجور شد ، بعد دوباره تست زدم منفی بود ، بعد چند روز که از موعد پریودیم ...

اخی خدا حفظش کنه عزیزم 💜🌸چشم میزنم خبرشو میدم اینجا دعا کن برام مرسی دوستم💜🥰

الان که ۱ ساعت گذشته کامل پررنگ تر شده عکس میزارم ببین 😔دعا کن باشه اینبار 

عزیزم ظاهرا خرابه 

حالا ک خیلی عجله داری بزار فردا صب بزن ک‌ناشتایی

انشالله ب همین ماه عزیز ک بارداری گلم❤