2777
2789
عنوان

ساعت ۳ شد بیاید از بچگیم بگم‌بخندید🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 3382 بازدید | 201 پست
حتما باید همین بلا سرت میومدتامی فهمیدی😂😂😂😂😂

آره کلا باید تجربه میکردم و لگد میخوردم تا بفهمم.. من خیلی شررر بودم خیلی ها.. اصلا کل فامیل می‌دونستن من چ جونوری هستم.. او انقد ازین کارا کردم، 😂😂😂😅😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازاون بایدمعذرت خواهی کنی

عشقمه    

اتفاقا  الان بعضی وقتها  خاطراتو  تعریف میکنیم  میخندیم  

مردی  شده  واسه  خودش  پلیس  فتاس 

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀
شیر خرررر😂😂😂 حالا من یه چی بگم ما هم بچه بودیم خر داشتیم .. خرمون بچه نداشت ینی بابام نمیزاشت می ...

خدا نكشدتتتتت🤣🤣بخدا دلم درد گرفت انقدر بيصدا خنديدم

فقط گردنتو تصور ميكردم كه كج شده

خدا نكشدتتتتت🤣🤣بخدا دلم درد گرفت انقدر بيصدا خنديدم فقط گردنتو تصور ميكردم كه كج شده

باورکن همچین شررررق با لگد نزد.. خرم ک دیدی تو تلویزیون دقیقا پاشو برمی‌داره بالا، میکشه تو شکمش بعد گووووووم میکوبه.. من دو متر پرت شدم عقب گردنمم کج شد.. هیچ شیری نداشت ها خشک خشک بود ولی خو من خرررر فک میکردم بچه ام نداشته باشه شیر داره🤧🤧🤧🤧🤧😂😂😂😂😂

من یسری بچه بودم بعدش شب بود بیکار بود اون موقعه تازه بلد میشدم شماره بگیرم بعدش من پاشدم زنگ زدم110 ...

چه صد و ده بيكاري بوده!!!

حتما تازه سامانه ١١٠ اومده مشتري نداشتن شاكي شده تو دوبار زنگ زدي😅😅

بابام ب پلیس میگفت بچس نمیدونه چیه ک بعدش مامور گفت قشنگ نصحیت بدین چشه هی دم دقیه زنگ میزنه😅

خخخ خرابکار.. منم یه پسردایی داشتم هی زنگ میزده مخابرات.. شماره مخابرات اونجا 3333بود تو شهرمون.. بعد این هی زنگ زده بود قط کرده بود آخر خودشون تلفن و قطع کرده بودن داییم ک میبینه تلفن قطع شده میره مخابرات ک بهش میگن پسرتون هی مزاحم میشدم هم کلا قطعش کردیم😂😂😂😂😂

باورکن همچین شررررق با لگد نزد.. خرم ک دیدی تو تلویزیون دقیقا پاشو برمی‌داره بالا، میکشه تو شکمش بعد ...

واي خدا

باز مردم از خنده😅😅😅😅🤣🤣🤣🤣😹😹😹✋🏻

اين بار لگد خرو هم دقيق مجسم كردم...توام پرت شدي خوردي به ديوار روبرو

خب طفلك دردش اومده

توام بلد نبودي

الان آدم ناواردم بخواد شير گاوي كه شير داره بدوشه دردش مياد

بیچاره مامانت😂😂

آره بخدا.. بنده خدا مامانم ک هیچ همسایه هام اسی شده بودن از دستم😅😅😅

حالا از مامانم بگم.. ما حیاطمون خیلی بزززرگ بود یه خواهر دارم 4 سال از من بزرگتر یکی 3سال کوچیک تر.. هروقت مامانم میرفت بیرون ما تو حیاط بدو بدو میکردیم و سرو صدا و جیغ و داد ک صدامون تا سر خیابون میرفت همیشه.. بعد مامانم میومد یه دفه تو حیاط چادرشو مینداخت و دنبال ما میکرد ک جوانمرگ شده ها چرا انقد داد میزنین صداتون همه جا میره.. حالا ما ساکت فقط دور باغچه‌ها و درخت ها میدویبم مامانم جارو دستش داره جیغ جیغ میکنه.. هیچی دیگه تا نیم ساعت صدای مامانم کل خیابون می‌پیچید بعد😂😂😂😂