2777
2789
عنوان

ساعت ۳ شد بیاید از بچگیم بگم‌بخندید🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 3382 بازدید | 201 پست
باورت میشه دارم الان گریه میکنم کم پیش میاد ناراحت بشم از کسی واقعا الان غصه میخورم هی میخوام خودمو ...

ول کن بابا مگه نی نی یار پاک نکرد 

حالا اشکال نداره یه استاد داشتیم می گفت اگه شب های قدر دلتون شکست از دست ندین دعا کن پیش خدا قدر پیدا می کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه به امشبم ميگه عاشوراي امام علي معلومه هيچي بلد نيست

خواهش میکنم ناراحت نشید 

نفرین هیچکس نمیگیره خدا نخاد برگ درخت نمیوفته 

دوستان به اون‌متن توجه نکنید اذیت بشید راستش منم که بدون هدف و غرض اومدم تاپیک وقتی دیدم حالم بد شد ولی بگذرید ❤❤❤

خواهش میکنم ناراحت نشید  نفرین هیچکس نمیگیره خدا نخاد برگ درخت نمیوفته  دوستان به اون‌مت ...

آره...حالا من فك كردم بامن بود چون من تا ريپلي كردم اين پيامشو ديدم

ولي اسي از همه بيشتر ناراحته

من بچه بودم میرفتم خونه خاله ام تو روستا گریه میکردم میگفتم من شیر خر نمیخورم اونا هم این طوری نگام ...

شیر خرررر😂😂😂

حالا من یه چی بگم ما هم بچه بودیم خر داشتیم .. خرمون بچه نداشت ینی بابام نمیزاشت میگفت خودش اضافه اس بچه نیاره بشن دوتا.. بعد من ک میدیدم مامان بزرگم اینا گاو میدوشن شیر میاد. یه بار دیدم خرمون هم سینه داره ساکت واستاده یه گوشه رفتم سینه هاش و گرفتم دوشیدم تا دومیو کشیدم با پاش همچیییین لگد زد از گردنم (زیر گوشم😁) ک گردنم کلا کج شد🤧🤧🤧

از اون زمان ب بعد فهمیدم خر و نمیدوشن فقط گاو میدوشن😂😂😂😂

😂😂😂😂من و که هنوز مسخره میکنندیکی از بچه هاش هم شد شوهرم هی میگن  😂😂

واقعا عجب خاطراتی داشتیم از بچگیمون ها.. بدبختی منم شوهرم پسرعممه از همه خرابکاریای بچگی من خبر داره😂😂😂😂🤧🤧🤧