2777
2789

اقا من بچگی خیلی داغون بودم مثلا زیاد حرف میزدم بابام میگفت حرف بزنی تفت تموم میشه میمیری منم موقع امتحان شفاهی ها حرف نمیزدم یا هر کی دست به دماغم میزد میگفتم بزرگ میشه با گیره لباس میگرفتم این دماغ بدبخت تا کوچیک بشه یا وسواس بودم دست به صورتم میزدن میرفتم با اسکاج سیمی ها صورتمو میشستم🤣

خداکنه اونی باشیم ک دلمون میخواد نه اونی باشیم ک دلشون میخواد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب عاشورای علی بن ابی طالب  علیه السلام 💝🌹

🤒🤒🤒🤒🤒😠😠😠😡😡😡😡😡

گرخدا یار است بر سلطان مپیچ.....  گر خدا پیچید،،صد سلطان به هیچ...برای حاجت دلم 3 تا صلوات بفرستید..‌‌‌ممنون

من اگه یه ادم کثیف تو خیابون میدیدم 

میاوردم بالا و هر چی دستم بود مبریختم سطل اشغال

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید
شب عاشورای علی بن ابی طالب علی علیه السلام 💝🌹 🤒🤒🤒🤒🤒😠😠😠😡😡😡😡😡

عزیزم میدونم خواستم یکم فضا عوض بشه گناهی ک نکردم تو از کجا میدونی قد خودمم گریه کردم

خداکنه اونی باشیم ک دلمون میخواد نه اونی باشیم ک دلشون میخواد...
پسر خاله داشتم فکر میکردم امامه 🤣🤣همش دستشو بوس میکردم

وااایی😂😂😂حالا من ی پسر عمو داشتم سوسک پلاستیکی داشت همش تو دهنش میزاشت منو اذیت میکرد😐منم دیگ واسم عادی شده بود ی بار سوسک واقعی گذاشتم دهتم😐😂چندشم خودتی😐😂😂