2777
2789
عنوان

ساعت ۳ شد بیاید از بچگیم بگم‌بخندید🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 3382 بازدید | 201 پست

حالا اسی  من کار به شما و این خانم ندارم ولی سال ۹۵ بود فکر کنم من دقیقا یادمه شب قدر مریض بودم تاپیک زدم یکی بیاد باهام درد دل کنه حالم بده یه خانمه اومد گفت بلند شو برو دعا و مراسم ب جا بیار اینجا چیکار میکنی نا سلامتی شب قدره  😂همه بهش گفتن خب لعنتی خودت اینجا چیکار میکنی .والا من فاز کسایی که شب قدر از این تاپیک ب اون تاپیک میچرخن و دیگرانو نصیحت میکنن جای عبادت و دعا نمیفهمم .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اسی  من کار به شما و این خانم ندارم ولی سال ۹۵ بود فکر کنم من دقیقا یادمه شب قدر مریض بودم ...

اعصابم خراب شد بخدا تحمل ندارم اولش هم گفتم حضرت علی ببخشم چه غلطی کردم الان همه بهم حمله میکنن چ کنم ک از دستم در رفت نشد این تایپیک کوفتی رو جمع کنم

خداکنه اونی باشیم ک دلمون میخواد نه اونی باشیم ک دلشون میخواد...
اعصابم خراب شد بخدا تحمل ندارم اولش هم گفتم حضرت علی ببخشم چه غلطی کردم الان همه بهم حمله میکنن چ کن ...

بیخیال دیگه شد .غصه شو نخور 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)