2777
2789

شوهرم هر روز میگه برو دکتر یه کاری کن بیفته 

مامانم میگه چیز سنگین بلند کن میوفته

خاهرم میگه زعفرون غلیظ دم کن بخور راحت شی 

وضعیت مالیم خوب نیس شوهرم یه ادم بی خیال یه روز خوبه یه روز بد 2ماه کار میکنه 2 ماه بیکار 

2 تا پسر دارم ناخاسته یا خدا خاسته الان باردارم تقریبا 9 هفته 

خیلی حالم گرفته اس سردر گمم نمیدونم چکار کنم تهوع بارداری دارم هیچی نمیتونم بخورم انگار اصلا تو این دنیا نیستم من زنده نیستم فقط دوتا چشمم که نگاه میکنم زمان چجوری میگذره 

هر چی دوس دارید بگید میخونم کامنت ها رو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من اگه جای شما بودم سفت و سخت پیشگیری میکردم 

ماشالا دوتا بچم که داری تازه کار نیستی بگم بلد نیست 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

۹ هفته قلبشم تشکیل شده... دگ شوهرت و خواهرت جوونن و جاهل...از مادرت انتظار نداشتیم که بزرگتونه... واقعا که.... چقد کشتن آدما راحت شده تو این ننی نی سایت مزخرف.... همه از همدیگه یاد میگیرن

اعصابم خورد شد اح

منک کلا از سقط می ترسم فکر اینک یه موجود با صورت معصوم به خواست خدا اومد 

اما شرایطتم واقعا بد بچه بیاد بیفته تو سختی هم یجور گناه 

تصمیم سختی خدا کمکت کنه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

قطعا سقط میکردم

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

چرا جلوگیری نکردی عزیزم؟

خب شرایطتت خیلی سخته من واقعا نمیدونم اگر تو این شرایط باشم چه تصمیمی میگیرم ولی در کل موافق سقط نیستم حاضرم بمیرم از سختی ولی سقط نکنم حس میکنم نافرمانی از خداست