2777
2789
عنوان

جای من بودین بچتون سقط میکردین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی صدای قلبش رو بشنوی نمیتونی دل بکنی زنده است قلبش میتپه عزیزم باید مواظب می بودی حالا که شده حتما خواست خدا بوده بعضی ها چندسال بچه میخوان خدا نمیده حتما خواست خدا بوده که نی نی دار بشی دوباره از خدا بخواه بگو اگر قراره تو این دنیا سختی بکشه خدایا خودت سقطش کن و گرنه صحیح و سالم بیاد بغلم به نظرم سعی کن شوهرت و درست کنی نه بچه رو بخوای سقط کنی مشکل اصلی شوهرتونه نه بچه هاتون

عزیزم همین که تا الان صبر کردین مشخصه که دلتون نمیاد به هر حال شما یک مادرید و از طرفی سقط عمدی هم گناه بزرگیه و هم خدایی نکرده پشیمانی داره من پیشنهاد میدم نگه دارید به امید این که در آینده همیار و مونس شما بشه و انشاالله باعث سرافرازی شما

خدا براتون حفظ کنه  ولی ابجی اونم بچته نکن این کارو خدا بزرگه روزی رسونه

راستی بچه هایه اولت دوسال فاصله سنی داشتن

سختت نبود دس تنهایی بزرگ کردنشون؟

بچه اولت ب بچه دوم چ مدت حسودی کرد

اخلاق بچه ات خوب شد یا بد

بعد بچه دوم

مصیبتی ک سر بچه دارنشدن خاهرم کشیدیم ۱۲سال.

ازتصادفی که کم مونده بود بمیرن توراه درمان نازایی گرفته تااااا.....کدومو بشمررررم

اینا بهم میگه ب هرکی رسیدم بگم عاشق بچت باش 

نداری بچه پس بیار

داریو باز خدا داده شکر کن

شکر کن و نهگش دار

خاهشا

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

من خودم همش میترسم باردار بشم شرایط مالیمون خیلی بده به زور روزمونو شب میکنیم دیگه میدونید یه بسته پوشک ۱۳۰تومنه قطره و موادغذایی و میوه من خودم نخورم حتما ب بچم میرسم بعد واقعا نمیتونم مث قبل پول دکتر و سونو بدم با شوهرمم یه روز خوبم یه روز بد اینه ک اگه خدایی نکرده حامله شم ب سقط فکر میکنم

پسرم همه دنیام 😘💋💕