2777
2789
عنوان

جای من بودین بچتون سقط میکردین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 41 پست

گاها ادم‌مجبوره برا بدبخت نکردن کسی سقطش کنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون موقع ک باید جلوگیری میکردی نکردی حالا هم چشمت کور دندت نر برو کلفتی خونهایی مردم کن ولی بچهاتو رو تخم چشمات نگه دار

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید

خب چرا سفت و سخت جلوگیری نکردی قبلش میخواستی از دو روش مطمئن واسه پیشگیری استفاده کنی آخه چرا قبلش به فکر نبودی من نمیتونم بگم سقط کن اگه بعدش قراره عذاب وجدان بگیری و دچار افسردگی بشی نه سقط نکن 

صادقانه میگم،هرررگززز سقط نمیکردم

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

عزیزم فقط می‌دونم خدا وقتی یه بچه ناخواسته میده حتما حکمتی داره منم خالم شوهرش معتاد بود یه پسر داشت همه گفتن مراقب باش نذاری باردار شبا ناخواسته دومی رو باردار شد آنقدر گریه زاری میکرد ولی ما اهل سقط اینا نیستیم عقیده داریم خواست خداست خدا خودشم تو قرآن گفته از ترس تنگدستی بچه هاتونو نکشید من از فضلم بی نیازتون میکنم بعدم به شدت سقط گناه داره تو داری یه آدم و می‌کشی دیگه هر کسی دیدم سقط کرده به چشم دیدم زندگیش خراب شده نکن عزیزم نگهش دار چ بسا در آینده این بچه برات نعمت بزرگی بشه مثل خاله من که رد و دو سال پیش همسرش فوت کرد الان دخترش همدمشه خیلی به دردش میخوره میدونی که پسر باز فرق داره دختر همدم میشه شاید این بچه نعمت خدا باشه به شما برای شروع زندگی بهتر مثل هدیه بهش نگاه کن و بگو چون خدا خواسته منم نگهش میدارم ان شاالله که خوش قدم باشه ♥️

جای شما نیستیم

تو شرایط شما نیستیم

اما  ترس از خدا   باعث میشه  بگم  نه !  بهش فکر هم نکن 

به جاش  دست به دامن خدا شو که  الان  کمکت کنه  و مطمئن باش که  تنهات نمیذاره 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....