2777
2789
عنوان

اونای که به بی بی چک واردن بیان

417 بازدید | 41 پست

امروز روز ۱۵چرخه هستم

چن روزه خیلی درد و حس های عجیبی داشتم امروز بی بی زدم اول منفی بود بعد چن ساعت ی خط کمرنگ افتاد

بنظرتون احتمال بارداری هست یا الکی دلمو خوش نکنم؟؟

هرجای جهان باشی برات از دور میمیرم  

عزیزم نمیخوام امید الکی بدم اما من ۴ تا بیبی چک زدم بعد از یکی دو ساعت هاله انداختن 

باردارم

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیخوام امید الکی بدم اما من ۴ تا بیبی چک زدم بعد از یکی دو ساعت هاله انداختن  باردارم

واقعا چه جالب من میزنم منفیع فقط یبار بعد چند ساعت هاله انداخت دوباره میزنم صب.اگه به صلاحه انسالا باردار باشم

روز ۱۵ سیکل که میشه دوره تخمک گذاری 

منظورت چیه؟

ولی اگه هاله انداخته احتمال خیلی زیاد بارداری

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
بیشتر ببینید
عزیزم نمیخوام امید الکی بدم اما من ۴ تا بیبی چک زدم بعد از یکی دو ساعت هاله انداختن  باردارم

مبارک باشه عزیزم

ان شاءالله منم باردار باشم ، این ماه خیلی حس های عجیب دارم برا همین خیلی زود بی بی زدم

روز ۱۵ سیکل که میشه دوره تخمک گذاری  منظورت چیه؟ ولی اگه هاله انداخته احتمال خیلی زیاد باردار ...

طبق محاسبات دوره ام چن روز پیش تخمکگذاری بود

اخه تخمک گذاری تموم شد ولی حس و دردها هنوز هست. بی بی بعد چن ساعت ی خط کمرنگ افتاد

روز ۱۵ هنوز خیلی زوده برای بی بی چک تخمک گذاریه ها

میدونم خیلی زوده، ولی خب خیلی حس های عجیب داشتم هیچوقت اینطوری نبودم ،حتی الان ک دراز کشیدم هرچن دقیقه ی زیر دلم ی تیر کوچیک  میکشه

واقعا چه جالب من میزنم منفیع فقط یبار بعد چند ساعت هاله انداخت دوباره میزنم صب.اگه به صلاحه انسالا ب ...

خیره ان شاءالله

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
مبارک باشه عزیزم ان شاءالله منم باردار باشم ، این ماه خیلی حس های عجیب دارم برا همین خیلی زود بی بی ...

خیر باشه عزیزم