2777
2789
عنوان

چرا بعضی کاربری ها فیکن 😐😂⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 27 پست
اینجا تقریبا همه فیکن مثلا خود شما اکانتت فیکه چون هیچی ازت مشخص نیست نه اسم واقعی نه عکس واقعی هیشک ...

نه من جزئیات زندگیمو هم حتی گفتم 😕😂💔

یعنی خدایی نکرده آشنا تاپیک های منو بخونه میفهمه منم از بس تا یچیزی شده اومدم دقیق اینجا گفتم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

منم هیچوقت اینجا به کسی به چشم آدم راستگو و با ادب نگاه نکردم 😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تاپیکم بخونی متوجه میشی : https://www.ninisite.com/discussion/topic/17641090

عجببببب

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

من برا تنها کسی ک گریه کردم خون بس بودفک کنم دوسال پیش داستان زندگیشو گفمطمئنم واقعی بود و خیلی دردن ...

اره منم اونو شنیدم خیلی ناراحت کننده بود😑 یکی دیگم بود بهش تجاوز شده بود خیلی مشکلات داشت تو زندگیش دختره اونم من مطمئنم که واقعی بود خیلی غصه خوردم براش بیچاره

ی کاربری بود اسمش فک کنم فاطمه من سر اون چقد گریه کردم بعد کاشف ب عمل اومد ک فیکه از اون ب بعد دیگه ...

من چاره ام نمیشه😂😂😂 بازم میرم میخونم غصه میخورم

منم هیچوقت اینجا به کسی به چشم آدم راستگو و با ادب نگاه نکردم 😂

حالا من برعکس

بمیرم برا دل سادت خواهر

خدانکنههه😂😂😂💔

اره منم اونو شنیدم خیلی ناراحت کننده بود😑 یکی دیگم بود بهش تجاوز شده بود خیلی مشکلات داشت تو زندگیش ...

دومی رو نشنیدم

یکی دیگم الان یادم اومد

تا چن روز ذهنمو درگیر کرده بود

یه دختره بود ک مادرش تو بچگیش از باباش جدا شده بود و یه شهر دیگه زندگی میکرد تا ۱۷ سالگی اینا مادرشو ندیده بود..بعد یه روز ناگهانی بهش گفته بودن باید بریم فلان شهر ،وقتی رفته بود با مراسم خاکسپاری روبه رو شده بود.مادرش تو تموم این سالا معتاد شده بود و تو یه تصادف از دنیا رفته بود..خیللیی دلم براش سوخت

باشد ک بگشایی دری🍃گویی ک برخیز اَندر آ