2777
2789
عنوان

چرا بعضی کاربری ها فیکن 😐😂⁉️

281 بازدید | 27 پست

من انقدر غصه خوردم براتون لعنت بهتون😕😂

انقدر برای بعضیاش تا چند روز ناراحت بودم خدا میدونه...

برای بعضیاش کلی ذوق کردم !

هیچوقت اینجا به کسی ب دید اینکه دروغ میگه یا فیکه نگاه نکردم همیشه دلسوزانه ترین حالت ممکن نظر دادم و کنارش بودم

ولی دیدگاهم داره عوض میشه جدیدا 🙂🤣💔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

از این به بعد دیگه اینجارو جدی نگیر

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا

بخدااا 🤣

حالا من احمق ریز ب ریز جزئیات زندگیمو اینجا گفتم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بخدااا 🤣حالا من احمق ریز ب ریز جزئیات زندگیمو اینجا گفتم

🤣

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

از این به بعد دیگه اینجارو جدی نگیر

اره همینجوری شدم بخدا

خیلی قبلا غصه اشونو میخوردم انگار طرف عضوی از خانواده خودم بود خداشاهده گریه هم کردم برای بعضیاشون

کی امروز فیک بود؟؟

کلی گفتم

اره همینجوری شدم بخدا خیلی قبلا غصه اشونو میخوردم انگار طرف عضوی از خانواده خودم بود خداشاهده گریه ه ...

عزیزم🥲

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|