nafasbanooooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 825 عنوان اونای که به بی بی چک واردن بیان 441 بازدید | 41 پست امروز روز ۱۵چرخه هستمچن روزه خیلی درد و حس های عجیبی داشتم امروز بی بی زدم اول منفی بود بعد چن ساعت ی خط کمرنگ افتادبنظرتون احتمال بارداری هست یا الکی دلمو خوش نکنم؟؟ هرجای جهان باشی برات از دور میمیرم 1400/02/02 | 06:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zendgimzibast عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 4083 عزیزم نمیخوام امید الکی بدم اما من ۴ تا بیبی چک زدم بعد از یکی دو ساعت هاله انداختن باردارم تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
nafasbanooooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 825 منفیه 😥😥😥😥😥اخه زیردلم خیلی میگیره و تیر میکشه هرجای جهان باشی برات از دور میمیرم
rozgholi عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 296 عزیزم نمیخوام امید الکی بدم اما من ۴ تا بیبی چک زدم بعد از یکی دو ساعت هاله انداختن باردارم واقعا چه جالب من میزنم منفیع فقط یبار بعد چند ساعت هاله انداخت دوباره میزنم صب.اگه به صلاحه انسالا باردار باشم
abaan عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 11631 روز ۱۵ سیکل که میشه دوره تخمک گذاری منظورت چیه؟ولی اگه هاله انداخته احتمال خیلی زیاد بارداری خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
nafasbanooooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 825 عزیزم نمیخوام امید الکی بدم اما من ۴ تا بیبی چک زدم بعد از یکی دو ساعت هاله انداختن باردارم مبارک باشه عزیزمان شاءالله منم باردار باشم ، این ماه خیلی حس های عجیب دارم برا همین خیلی زود بی بی زدم هرجای جهان باشی برات از دور میمیرم
آریانه عضویت: 1390/05/22 تعداد پست: 13031 روز ۱۵ هنوز خیلی زوده برای بی بی چکتخمک گذاریه ها و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
باربی72 عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 10634 عزیزم نمیخوام امید الکی بدم اما من ۴ تا بیبی چک زدم بعد از یکی دو ساعت هاله انداختن باردارم روزچند سیکل زدیالان بارداری رنگ ولایتhaircolorist
nafasbanooooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 825 روز ۱۵ سیکل که میشه دوره تخمک گذاری منظورت چیه؟ ولی اگه هاله انداخته احتمال خیلی زیاد باردار ... طبق محاسبات دوره ام چن روز پیش تخمکگذاری بوداخه تخمک گذاری تموم شد ولی حس و دردها هنوز هست. بی بی بعد چن ساعت ی خط کمرنگ افتاد هرجای جهان باشی برات از دور میمیرم
rozgholi عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 296 😥😥😥😥😥اخه زیردلم خیلی میگیره و تیر میکشه من چهار ماهه اقدام کردم انقد بی بی چک زدم ک نگو...یه وقت دلم درد بگیرع میگم نکنه نی نی دارم نمیدونم😄😄
nafasbanooooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 825 روز ۱۵ هنوز خیلی زوده برای بی بی چک تخمک گذاریه ها میدونم خیلی زوده، ولی خب خیلی حس های عجیب داشتم هیچوقت اینطوری نبودم ،حتی الان ک دراز کشیدم هرچن دقیقه ی زیر دلم ی تیر کوچیک میکشه هرجای جهان باشی برات از دور میمیرم
امیدسلامتی۱۲۵ عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 3993 😥😥😥😥😥اخه زیردلم خیلی میگیره و تیر میکشه چندروزه عقب انداختی؟
zendgimzibast عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 4083 واقعا چه جالب من میزنم منفیع فقط یبار بعد چند ساعت هاله انداخت دوباره میزنم صب.اگه به صلاحه انسالا ب ... خیره ان شاءالله تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
zendgimzibast عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 4083 مبارک باشه عزیزم ان شاءالله منم باردار باشم ، این ماه خیلی حس های عجیب دارم برا همین خیلی زود بی بی ... خیر باشه عزیزم تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭