2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من چادری ام چندسال پیش کمی از موهامو میزاشتم بیرون یبار تو هیئت امام حسین از ته دل ازش خواستم این عادت بدو ترک کنم ازون موقع به بعد روسریم یکم میره عقب انگار یکی بهم هشدار میده اصلننن نمیتونم موهای بیرون زده رو تحمل کنم

بیشتر حاجت هامو از خود خدا میخام قربونش برم دست رد به سینم نزده منم بنده پاکش نیستم فقط خودش میدونه چقد گناهکارم 

وقتی به دلایلی ترک تحصیل کردم همیشه دعا میکردم یه روزی بتونم ادامه بدم دوساله که ارزوم رسیدم

وقتی ازش یه مرد خوب میخاستم که بتونم بهش تکیه کنم و از شرایطی که توش بودم نجات پیدا کنم خودش یه بهترینشو برام فرستاد

ازش خاستم هیچوقت از خودش دورم نکنه بااینکه نمازام سروقت و دائم نیستن ولی کششم به سوی گناه خیلی کمتر شده و احساس میکنم حضورشو

بیشتر حاجت هامو از خود خدا میخام قربونش برم دست رد به سینم نزده منم بنده پاکش نیستم فقط خودش میدونه ...

میشه اینام ازخدابرمن بخوای اخه هرچقدردعامیکنم نمیگیره😔

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
میشه اینام ازخدابرمن بخوای اخه هرچقدردعامیکنم نمیگیره😔

عزیزم اگه از ته دل بخوای قطعا براورده میکنه نمیگم شر شر اشک بریز ولی خدایی من خیلی گریه کردم دوران نوجوونی سختی رو گذروندم و غیر خودش هیشکیو واسه دردودل نداشتم اخرشبا قبل خواب باهاش حرف بزن به گناهانت اعتراف کن من تو تنهاییام فقط با خدا بودم اینقد قران خوندم که حسابش از دستم در رفته نمیگم همش همیناست ولی سعی کن ظاهر و باطنت یکی شن ان شاالله به حق این شبا همه به حاجت هاشون برسن

عزیزم اگه از ته دل بخوای قطعا براورده میکنه نمیگم شر شر اشک بریز ولی خدایی من خیلی گریه کردم دوران ن ...

الهی آمین دعام درحق دیگران میگیره ولی خودم نه😔

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)