2777
2789
عنوان

باهم پس انداز کردن رو یاد میگیریم 💪💳💳💰💵💵

| مشاهده متن کامل بحث + 578106 بازدید | 9224 پست
کار خوبی کردی میوه زیاد باشه تو یخچال حیف و میل میشه،من یادم میاد قبلنا چقد میوه خراب میشد و میریختم ...

سلام. عزیز ماهی رو هرموقع از آب بگیری تازه است آفرین ک راهتو پیدا کردی

ددر مورد لیمو میتونی لیمو عمانی درست کنی خیلی برات ب صرفه میشه از مال بیرون هم بهتر و تازه تر

دوستان من بیشتر مواقع انواع کوکوهامو با فر درست میکنم اینجوری هم از گاز پاک کردن در میرم هم با ی قاشق روغن اونم فقط کف ظرف میریزم کوکومو آماده میکنم بنظرم خوشمزهتر هم میشه

و ی نکته دیگه بجای روغن مایع میتونید از روغن دنبه استفاده کنید هم ارزونتر هم سالمتر... دنبه بخریدکامل تمیز ز کنید خورد کنید داخل قابلمه بعد با ی کم آب و گلاب و هل و میخک بزارید رو اجاق تا روغن دنبه تحویل بگیرید اگه دوست داشتید اول با مقدار کم امتحان کنید اگه پسندید میتونه تو هزینه ها صرفه جویی کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. عزیز میشه لطفا طرز تهیه رو بگید🌹❤️❤️🌹

آها ی چیز دیگه یادم افتاد در مورد کتاب علاوه بر روشهای ذکر شده میتونیم از کتابای دست دوم هم استفاده کنیم.. من خودم تابستون گذشته نزدیک به 20جلد کتاب خریدم 60تومن اکثرا هم جلد سخت بودن بنظر خودم میارزید 

از همه دوستان گوزش میخوام اگه مطالب من طولانی میشن و برا عزیزان خسته کننده میشه انگاررر بلد نیستم کوتاه منظورمو برسونم🙈🙈

🌹❤️❤️🌹

سلام سلام 

من این ماه حدود هشت ملیون پس انداز کردم البته به جز حقوقم اینم بگم به آخر ماه نرسیدیم ایشالله بیشتر میشه 

البته پس اندازم با کلاس خصوصی بوده یعنی کار کردم 

ولی فردا می‌خوام برم برای کاشت ابرو هفت ملیون هزینه کاشتم میشه و احتمالا حدود ششصد هفتصد هزینه دارو 

خیلی وقت بود به فکر کاشت ابرو بودم این ماه هیچ ولخرجی نکردم همه پولم رو جمع کردم الان هم که میرم واسه کاشت 

برام دعا کنید خوب بشه 

و تو دوران متاهلی البته اوایلش خیلی خوب تونستم کنترل زندگی رو دستم بگیرم با اینکه شوهرم بیش از حد ول ...

ببخشید نظر خودتونه ولی چقدر اعتماد به نفس همسرتون رو ازش گرفتید 

با یه مدیریت خوب میتونستید یه کاری کنید که این حس در اون به وجود نیاد

حتی یه خانمه خانه دار هم باید همیشه پول تو جیبش باشه و همسرش همیشه کارتش رو پر کنه و حق خرج کردن پولش رو به سلیقه خودش داشته باشه 

دیگه یه مرد که خودش کار می‌کنه خیلی ناراحت کننده است که شما آنقدر به صورت یک طرفه رو خرج پول نظر میدید که ایشون برای خرید یه شلوار برای خودش این همه از شما عذرخواهی کنه 

البته قصد فضولی ندارم ولی روشتون رو دوست نداشتم 

استقلال مالی برای انسان ها خیلی خیلی مهمه و بهشون عزت نفس میده

سلام. عزیز میشه لطفا طرز تهیه رو بگید🌹❤️❤️🌹

لیمو ترش ها رو حلقه حلقه برش بدید حتماااا حتماا هسته رو جدا کنید چون هسته باعث تلخی میشه تو یک شیشه یه لایه لیمو ترش بزارین یه لایه شکر یا عسل میل خودتون و تا ته انتها پر کنید درشو محکم ببندین بزارین تو افتاب بمونه تا 10 روز و تو این ده روز هر روز شیشه رو تکون بدین تا شکرش یا عسل کامل مخلوط بشه و و بزارین کنار تا 40 روز امادست میشه با اب داغ مخلوط کنی به عنوان دمنوش و یا روی چایی بریزین خوش طعمه

الا بذکر الله تطمئن القلوب❤ماشاءالله
کار خوبی میکنم گلم منم یه نکته از یکی از خانومای فامیل که کدبانوییه برا خودش ایشون علاوه بر پس اند ...

عزیزم منم از همین روش استفاده میکنم😁

مثلا قبل تموم شدن چای قند شکر تاید یا هرچیزی

اطلاع میدم ک دگ نداریم اخرشه بخر

همیشه هم تو خونم هست و خیالم راحته

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

سلام سلام  من این ماه حدود هشت ملیون پس انداز کردم البته به جز حقوقم اینم بگم به آخر ماه نرسید ...

سامیه جان عالیه به خوشیا خرج کنی پس اندازهاتو اتفاقا منم قبل عید می خ استم برم برا کاشت  جور نشد الانم ا لین پس اندازی که کنم حتما میرم مرکز منم هفت و نیم میخواست که تو عید فطر تخفیف گذاشته بود شیش و نیم ولی فعلا نتونستم جور کنم 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام سلام خانومای موفق تاپیک😍🤩اصن کیف میکنم پستاتونو میخونم

عاطفه جان ممنون بابت دستور تهیه لیمو پرورده حتما درست میکنم

سامیه جان انشالله کاشت ابروت قشنگ دربیاد و به دلت بچسبه

خرج امروز

۱۱۵ هزار پنیرپیتزا،خمیر پیتزا،کالباس و فلفل دلمه(ماهی یه بار پیتزا درس میکنم برای پسری)

۵۰۰ هزار تومنم پاکت پس انداز گذاشتم

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊
سلام. صبح بخیر رویا جون بسیار متشکر و سپاسگزارم بابت مطالب بسیار آموزنندتون... شما هم مثل مادرتون زن ...

مرسی تیتان عزیزمممم نظر لطفتونه 🙈🙈بسی خرسند شدم بابت تعریفت خخخخ ولی عزیزممم همونجور که گفتم اول پستهام این پستها مال مامان ارام جون هستش و من فقط جهت ایده و یادگیری براتون کپی ش کردم  

در ضمن یه درخواست داشتم ازتون اینکه تونستین یه همسر ولخرج و به قول خودتون عابر بانک همگانی رو کنترل کنید ممکنه مشکل خیلی از خانمها باشه اگه میشه دقیق تر توضیح بدین که چیکار کنن و چجوری ممکنه ممنونت میشم 

در ضمن خانمها این نکته رو هم بگم همونطور که قبلا گفتم هر کس مختاره هر طور دلش میخاد امورات خودشو و زندگیشو بدست بگیره و اگه حرفی اینجا زده میشه یا نکته گفته میشه ملزم به اجراش نیستیم ما فقط خواننده ایم و در صورت مورد پسند واقع شدن اون نکته به اجراش در میاریم همین 

ممنون از همتون 🙏🏻🥰موفق و پر روزی باشید ☺️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c