2777
2789
عنوان

دخترم

267 بازدید | 13 پست

با هرچیزی که ب کار نمیاد با لوله مثلا دستمال توالت جا مدادی درست کرده با جعبه شیرینی جعبه شکلات سورتمه درست میکنه چیزی که ب فکر کمترکسی میرسه کاردستی اینا درست میکنه
جالبه نه ۸سالشه😍😍😍

خدا حفظش کنه

خیلی عالیه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دختر منم همینه ۱۰ سالشه

کلا وقت آزادش مشغول درست کردن کاردستیه

کسایی که بت های زندگیشون ۵ تا و ۳ تا زن گرفتن برای آوردن پسر که سلطنت رو واسش ارث بذارن ادعای فمنیست بودن دارن و دم از آزادی حقوق زن میزنن!!!!بعد تشیع و رهبران سیاسی شیعه که نامه عاشقانه برای همسرشون مینویسن و زنان رو به فعالیت اجتماعی و سیاسی دعوت میکنن رو به چند همسری و پایمال کردن حقوق زن متهم میکنن!!

از طرف من ببوسشع خدا حفظش کنه برات گلم😍😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️