2777
2789
عنوان

ضایع نخاعی

80 بازدید | 15 پست

سلام

برادرزادم ۲۰ سالشه براثر افتادن از ارتفاع مهره گردن c6شکسته ۳ ماهه میگذره هنوز پاهاش حرکت نداره دستهاش و تنه اش خوب شده البته انگشتهای دستهاش هنوز خوب نشدن دکترش میگه نخاع سالم فعلا داره فیزیوتراپی میکنه میخوام بدونم کسی بوده که اینجوری شده باشه مثل سابق خوب شده باشه و تونسته راه بره ممنون میشم اگه پاسخ بدید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد از عمل پلاتین و تقریبا دوره نقاهت دوساله کاملا از نظر حرکتی مشکلم حل شد

خب خداروشکر یعنی الان سالم هستید میشه بگید چقد طول کشید حس و حرکت پاهاتون برگشت

خب خداروشکر یعنی الان سالم هستید میشه بگید چقد طول کشید حس و حرکت پاهاتون برگشت

ببین گلم همین الآنم به بخشی از مو پا از روی پوست بی حسی داره ولی من کوتاه نیومدم با پمپ درد و پانسمان و گچ راه رفتن که عضلات از دست نره هیچ دکتری به من نگفت خوب میشی همه میگفتن فقط برای جلوگیری از عفونت میری عمل

پلاتین که ثابت سر جایش هست توی کمرم

کردنم تقریبا ۳۰ درجه از چرخشش رو از دست داده

ولی پاهام بعد از دو سال من کوهنوردی رو شروع کردم

همه چیز اینجا اراده خودش هست در ضمن من اون موقع ۳۳ سالم بود

حتما حتما مجبورش کنید با پاهاش بایسته تحرک داخل تخت با شل و سفت کردن عضلات

اگر بعد از ۶ ماه راه نره برای همیشه زمین گیر میشه گل من از طرف کسی که اینو تجربه کرده خیلی شدیدتر به ...

خیلی ممنون از پاسخگویتون واقعا بهم امید دادید خیلی ناامید بودیم چشم حتما بهش میگم وخیلی خوشحالم که شما میتونید راه برید ....و اینکه نظرتون در مورد تخت ایستاده چیه ما هر روز میذاریمش رو تخت ایستاده

خیلی ممنون از پاسخگویتون واقعا بهم امید دادید خیلی ناامید بودیم چشم حتما بهش میگم وخیلی خوشحالم که ش ...

من اینو تجربه نکردم عزیزم که بگم تخت ایستاده چقدر خوبه ولی خیلی منتظر نظر فیزیو تراپی نباشید اینجا اراده خودش از همه مهمتره میدونم سلامتیش برمیگرده انشاالله خیره

من اینو تجربه نکردم عزیزم که بگم تخت ایستاده چقدر خوبه ولی خیلی منتظر نظر فیزیو تراپی نباشید اینجا ا ...

خب میدونی مشکل کجاست عزیزم این هنوز حرکت پاهاش بر نگشته چجوری باید بیسته

خب میدونی مشکل کجاست عزیزم این هنوز حرکت پاهاش بر نگشته چجوری باید بیسته

برمیگرده عزیزم ایستادن الان تمرینی هست وزن روی پا نیفته

بازم میگم عضلات رو استفاده کنه با شل و سفت کردن

استرس هم نمیخواد مگه روز اول به دنیا اومدیم راه رفتیم نه!

کم کم دستمونو گرفتن راه افتادیم اینم مثل اونه دوباره باید با تمرین با امید حرکت رو شروع کنه

بهت قول میدم راه میره بازم جوری که همه تعجب کنن و باور نکنند روزی آسیب دیده💯💯💯♥️♥️♥️