دوستان این پست یکی از دوستانه برا نحوه مدیریت مخارج ماهانه شمام اگه دوست داشتین از روشهای کنترل مخارجتون بدین جهت ایده🤩
میتونید مصرف غذاهاتونو کنترل کنید
این ماه مرغ خرید کردید سخته براتون گوشت بخرید نخرید بذارید واسه ماه بعد بجاش سویا استفاده کنید یا غذاهای ساده که نونی هستنو این ماه بیشتر استفاده کنید ولی سعی کنید حتما شیر و ماست هرهفته بخرید من از ماه اول پولشو میذارم کنار میدونم مصرفم چقدره تابعدا خرج نشه
هزینه برقو ابو گاز و پول ساختمون همون اول ماه میذارم کنار
همه وسایل مورد نیازمم از فروشگاه میخرم نگاه میکنم که این ماه چی میخام لیست میکنم چیز اضافی اصلا نمیخرم از سوپر مارکتم فقط تخم مرغ میخرم چیزدیگه نمیگیرم چون فروشگاه باصرفه تر
وسایل بهداشتیم معمولا ماهی که پول دستم بیشتر میخرم زیاد میذارم کنار چون خراب نمیشه و اینطوری خیالم تا چندماه راحته
با توجه به پولی که دارم برنامه میریزم که چه ماهی چه لباسی برای خودم یا همسرم بخرم
واسه روزای خاص مثل تولدم به خانوادم گفتم چیزای که من میخامو برام بخرید چیز اضافه نمیخام.مامانمم همیشه پول میده میگه چیزی که خودت میخایو بگیر بقیمه چیزای که میخامو میخرن😉 اما خانواده شوهرم چیزی نگفتن
سالگرد عقد ازدواجم واسه شوهرم چیزی که نداره و باید بخریمو میخرم بهش هدیه میدم از قبل برنامه پولامونو میکنم از پول خودش برای خودش میخرم ولی پولی که پس انداز کردم اینطوری خرج بیجا نمیشه نیازمون برطرف میشه