2777
2789
عنوان

باهم پس انداز کردن رو یاد میگیریم 💪💳💳💰💵💵

| مشاهده متن کامل بحث + 578106 بازدید | 9224 پست

بچه ها واقعا باید پس انداز کرد حتی هزارتومن در روز...جوونای الان که ازدواج میکنن خیلی سخت تراز۱۰سال پیشاست وضعیتشون بااین گرونی‌.‌.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد دلم مانتو میخواست بین لباس زیرو مانتو لباس زیر رو انتخاب کردم...شنبه هم۶۰۰باید پول دندون پزشکی بدم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

۳۰درصد باید پس انداز کنید،۱۰درصد کمک ب نیازمندا

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
عزیزم اینکه چه برداشتی از صحبت های من میکنین به خودتون مربوطه من منظورم اینه موافق یا مخالف موجب رنج ...

🌹🌹🌹تاج سری چشم

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
نه جدی میگید؟ ایلان ماسک چیه 

ایلان ماسک میلیارد آمریکایی و سرمایه گذار بیت کویینه توییت امروزش در مورد کنار گذاشتن استخراج بیت کویین بخاطر مشکلات زیست محیطی باعث شد بیت ریزش کنه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

پیشنهاد:

کاری که خودم کردم.

یه حساب مشترک باز کنید برای خرج خونه.

سر ماه یه پولی توش بریزید. هر وقت برای خونه چیزی میخواید بخرید ازش برداشت کنید.

مثلا دوتومن حقوق دارید.

قسط و کرایه میدید میمونه یه تومن.

بیاید هشتصدش رو بریزید تو حساب مشترک ازش خرج کنید.

۲۰۰ هم بذارید  تو حسابی که دسترسی نداشته باشید بهش.

اون یه پس انداز میشه دونفره

حودتونم از این حساب مشترکه پس انداز کنید شخصی

اعداد فرضی هستند

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام نماز وروزه هاتون قبول درگاه حق

بچه ها من میخونمتون و لایک میکنم😁شرمنده اعلاناتتون و پوکوندم😂

خرج امروز۴۵ هزار تومن میوه

۲۰۰ هزار پاکت پس انداز

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊
سلام نماز وروزه هاتون قبول درگاه حق بچه ها من میخونمتون و لایک میکنم😁شرمنده اعلاناتتون و پوکوندم😂 ...

افرین 

منم امروز میوه چندتا داشتیم شوهرم گفت بریم میوه تازه بخریم کفتم نه اینا که قابل خوردن هستن تموم بشه بریم بخریم 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
افرین  منم امروز میوه چندتا داشتیم شوهرم گفت بریم میوه تازه بخریم کفتم نه اینا که قابل خوردن ه ...

کار خوبی کردی میوه زیاد باشه تو یخچال حیف و میل میشه،من یادم میاد قبلنا چقد میوه خراب میشد و میریختم دور عذاب وجدان میگیرم اصن😣الان دونه ای خرید میکنیم،شوهرمم مغازه داره میسپرم لیمو و خیار وگوجه هایی که نمیشه به مشتری داد و بیاره خونه(فروشگاهه و میوه یه لک کوچولو داشته باشه فروش نمیره)ماه پیش سه تا شیشه رب گوجه فرنگی خوشمزه درس کردم،یه ظرف خیار شور و یه سبد لیمو گذاشتم بالای کابینت خشک بشه خلاصه تا میتونم صرفه جویی میکنم خیلیم حس کدبانوگری گرفتم😌😂

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊

دوستان این پست یکی از دوستانه برا نحوه مدیریت مخارج ماهانه شمام اگه دوست داشتین از روشهای کنترل مخارجتون بدین جهت ایده🤩 

میتونید مصرف غذاهاتونو کنترل کنید 

این ماه مرغ خرید کردید سخته براتون گوشت بخرید نخرید بذارید واسه ماه بعد بجاش سویا استفاده کنید یا غذاهای ساده که نونی هستنو این ماه بیشتر استفاده کنید ولی سعی کنید حتما شیر و ماست هرهفته بخرید من از ماه اول پولشو میذارم کنار میدونم مصرفم چقدره تابعدا خرج نشه 

هزینه برقو ابو گاز و پول ساختمون همون اول ماه میذارم کنار

همه وسایل مورد نیازمم از فروشگاه میخرم نگاه میکنم که این ماه چی میخام لیست میکنم چیز اضافی اصلا نمیخرم از سوپر مارکتم فقط تخم مرغ میخرم چیزدیگه نمیگیرم چون فروشگاه باصرفه تر

وسایل بهداشتیم معمولا ماهی که پول دستم بیشتر میخرم زیاد میذارم کنار چون خراب نمیشه و اینطوری خیالم تا چندماه راحته

با توجه به پولی که دارم برنامه میریزم که چه ماهی چه لباسی برای خودم یا همسرم بخرم 

واسه روزای خاص مثل تولدم به خانوادم گفتم چیزای که من میخامو برام بخرید چیز اضافه نمیخام.مامانمم همیشه پول میده میگه چیزی که خودت میخایو بگیر بقیمه چیزای که میخامو میخرن😉 اما خانواده شوهرم چیزی نگفتن

سالگرد عقد ازدواجم واسه شوهرم چیزی که نداره و باید بخریمو میخرم بهش هدیه میدم از قبل برنامه پولامونو میکنم از پول خودش برای خودش میخرم ولی پولی که پس انداز کردم اینطوری خرج بیجا نمیشه نیازمون برطرف میشه

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c