2777
2789

من با یکی در حال آشنایی بودم یکسال، بعد این اقا اواسط آشنایی ازدواج کرد و نگفت، من با پیج فیک چند تا از اقوامشون رو دنبال میکردم، و لایو روز عروسی این آقا رو خیلی خیلی اتفاقی دیدم،بعد ھم بھش گفتم و دعوامون شد آخہ سہ ھفتہ قبل از عروسی رفتیم با ھم پیتزا خوردیم، یہ ھفتہ قبل از عروسیش تولدش بود،،من براش کادو گرفتہ بودم اومد گرفت،  روز عروسیس کہ بعد از دیدن لایو بھش گفتم بھم گفت عاشق زنمم بھترینہ ، من کہ بہ عشقم رسیدم و تو برو یہ فکری بہ حال خودت بکن، من خیلی بھش خوبی کردم ولی کور بود،دو تا ازدواج ناموفق ھم این آقا داشتہ و بہ گفتہ دیگران خودش مقصر نبودہ زیاد، البتہ باباش اینطور میگفت

توهمونی نیستی که بهش پول قرض داده بودی؟

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

دختر ولش کن بره این مرد ارزش فکر کردنم نداره

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشدم شما میدونستی زن داره ؟
زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ای خداا ولش کن خووو

اون اصن ارزش ندارع ک بشینی تا الان براش صدتا تاپیک بزنی

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔

وایی چرا ایقدع درگیرشی😳ولش کن بالای صدتاتایپک زدی هرروز میگی

ادما میرن پی لیاقتاشو...اینویادت نرع

یارو دوتا رو طلاق داده اینوندع هنر

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
نہ عزیزم، من کہ نمیدونستم

ولش کن ...بهتر که رفت ...بی لیاقت

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩